Cauta

Mihail Neamtu vrea sa o pensioneze pe Elena Udrea

Novice intr-ale politicii, Mihail Neamtu incearca sa castige capital de imagine, atacand personaje cu notorietate. Dupa premierul Victor Ponta, in vizorul liderasului de partid a intrat si democrat-liberala Elena Udrea, pe care Neamtu vrea sa o elimine din viata politica.

Mihail Neamtu considera ca Elena Udrea nu mai are ce sa caute in politica

Elena Udrea nu este un actor politic credibil al Romaniei, sustine Mihail Neamtu, sugerand chiar ca  pedelista nu ar fi vreo inteligenta.

Elena Udrea nu se lasa intimidata de atacurile tanarului politician

”Noua Republica, spre deosebire de altii, spune lucruri logice. Atunci cand spunem <<schimbare>>, atunci asta vrem: o adevarata schimbare a clasei politice. Politicienii compromisi trebuie sa se retraga. Un pas in spate incepe cu tacerea voluntara. Iar pentru ca doamna Udrea sa nu aiba dificultati in interpretarea acestui enunt simplu, precizam ca ne referim si la dansa”, a mai precizat Neamtu.

Trimis dupa tigari

Spre surprinderea lui Mihail Neamtu, fostul ministru al Dezvoltarii nu numai ca a inteles enuntul, dar a dat si o replica pe masura, sugerandu-i tanarului adversar sa se mai scoleasca politic. ”Ma tem de aroganta si autosuficienta unora care, fara a fi trecut inca prin vreun razboi politic, se proclama deja a fi prezentul si viitorul, fara sa fi avut vreun merit in trecut. Sunt oameni care nu au demonstrat inca nimic, dar, de la adapostul tineretii si lipsei de experienta politica (sper), spun deja cine merita si cine nu merita sa faca parte din <<dreapta biruitoare>>”, a comentat Elena Udrea, amintind ca la un moment dat nici Traian Basescu nu i-a stiut prenumele. ”Iar pentru ca domnul <<Horia>> Neamtu  sa nu aiba dificultati in interpretarea acestui text simplu, fac precizarea ca ma refer si la dumnealui (pentru ca eu stiu sa folosesc pronumele personale de politete)”, a conchis Udrea.

Au dat-o in telegondole

In loc sa incheie conflictul, Nematu, viitorul partener de alianta al Elenei Udrea, a vrut sa aiba el ultimul cuvant. ,,Elena Udrea, <<Regina telegondolelor>> este suparata pe Noua Republica. Ni se spune ca liderii acestei formatiuni nu au facut nimic in viata lor si ca nu s-au <<luptat>> asa cum a facut doamna Udrea. (…) Noi ne amintim ca atunci cand a ajuns sefa PDL Bucuresti, acest oras era principalul bastion al Dreptei din Romania. Sub conducerea Elenei Udrea, la recentele alegeri locale, PDL a fost pulverizat in Capitala, pierzand toate cele 6 sectoare plus Primaria Generala”, a mai punctat Mihail Neamtu, despre care mai voci democrat-liberale sustin ca ar fi fost asmutit asupra Elenei Udrea de mai multi lideri PDL.

[poll id=”337″]

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version