AcasăNews"Mascaţii" au luat-o pe sus: fals medic estetician umfla buze fără diplomă!

„Mascaţii” au luat-o pe sus: fals medic estetician umfla buze fără diplomă!

mascati

Şi-a dorit mult să fie medic estetician şi chiar a practicat meseria în acest sens. Numai că în afara legii, fără diplomă. O tânără din București a ajuns pe mâinile poliției, suspectată că ar fi o impostoare.

Ea administra doritoarelor injecții cu acid hialuronic în buze. Mai multe cliente au ajuns la spital din cauza reacțiilor adverse. Și ea a avut probleme din cauza acestei practici.

„Pacienţii” ei au ajuns la spital

Multe cliente au ajuns la spital și chiar și ea a avut probleme. Falsa esteticiană era foarte căutată, ea având mai multe programări pe zi. Pentru o astfel de operațiune cerea 600 de lei.

Chiar și falsa esteticiană a avut nevoie de îngrijiri medicale după o astfel de intervenție. Acum este reținută.

Totodată, au fost identificate două tinere, de 18, respectiv, 22 de ani, asupra cărora bănuita ar fi exercitat, în repetate rânduri, acte medicale de chirurgie estetică.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activități și vătămare corporală din culpă„, au anunţat autorităţile.

author avatar
Andrei Ștefan
330 afisari

9 COMENTARII

  1. Halo ! Da cei de la televizor cu „sigur si eficie nt” nu? Multi au exercitat fara drept si cu vatamare !

      • Guvernul bagamias p ula in m ata de imputit! Su gi pu la tu si nevastata aia tampita ca camas cu bucati de p u la direct in gura ei!

        • ” ca camas cu bucati de p u la direct in gura ei!”
          căte piz da mă-tii de clase ai ??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger