AcasăSOCIALPolițiștii au răbufnit: ”Suntem bătaia de joc a Comisiei Europene!”

Polițiștii au răbufnit: ”Suntem bătaia de joc a Comisiei Europene!”

Polițiștii acuză că România este condusă de afară

Conducerea Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) a răbufnit după aflarea veștii că angajații MAI și ai MApN vor fi pensionați la 65 de ani. Sindicaliștii consideră că este o bătaie de joc a Comisiei Europene, care vrea să majoreze vârsta de pensionare pentru polițiștii români cu mult peste cea a polițiștilor din statele UE. Reprezentanții SNPPC au semnalat că România este condusă din afară și că nici Guvernul și nici președintele nu mai au vreo putere.

Polițiștii au luat foc după ce au auzit că vor ieși la pensie la 65 de ani, în condițiile în care speranța de viață în rândul acestora este de 62 de ani. Aceștia spun că nu poate fi pusă în practică o asemenea decizie a Comisiei Europene.

”Este imposibil să poți să gândești că poți să rămâi până la 65 de ani în sistem. Avem colegi care de 25-30 de ani stau la Frontieră, în ploaie, în vânt, în zăpadă. Avem speranța de viață de 62 de ani, pentru că avem foarte multe cazuri de polițiști uciși în timpul serviciului, foarte multe cazuri de polițiști decedați din cauza afecțiunilor medicale căpătate în timpul activității. Munca de noapte, în sărbători legale, sâmbăta și duminica, programul disproporționat și haotic creează foarte multe boli profesionale pentru colegii noștri. Nu știu cum se poate gândi cineva că un pompier, la 64 de ani, se urcă pe o scară și stinge incendiul sau că un polițist la 64 de ani aleargă și prinde niște infractori de 20-30 de ani, pe care trebuie să-i urmărească pe jos. Sunt niște lucruri care nu sunt ancorate în realitate și este imposibil de pus așa ceva în practică în România”, ne-a declarat Mihai Zlat, vicepreședintele SNPPC. Acesta arată că polițiștii români vor să aibă niște reguli NATO, iar zona de pensii militare să rămână similară cu cea din UE și din NATO. ”Noi nu avem putere și cei care negociază pentru România acest PNRR nu au curajul să bată cu pumnul în masă și să spună că trebuie să avem condiții asemănătoare cu cele din statele UE și NATO și nu trebuie să fim bătaia de joc a nimănui. Noi, care suntem țară graniță a UE, cu un război la graniță, suntem bătaia de joc a Comisiei Europene, a Băncii Mondiale”, ne-a precizat vicepreședintele SNPPC, Mihai Zlat.

48 de ani în UE, 65 de ani în România

Sindicaliștii din MAI acuză Comisia Europeană că vrea să-i țină pe polițiști în continuare într-o zonă de slugărnicie și nu se ține cont de această speranță de viață foarte mică, nu se ține cont de condițiile pe care le-au avut românii după Revoluție, care, sub nicio formă, nu se compară cu condițiile din Vestul Europei sau din SUA. În UE, polițiștii și militarii ies la pensie la 48-52 de ani. În plus, în România se raportează cele mai multe cazuri de decese pe timp de pace din lume.

”Uitați-vă câte avioane prăbușite am avut, câte incidente. Ei vor să facă economii pe munca noastră, pe viața noastră. După ce că suntem un popor bolnăvicios, cu probleme, cu salarii foarte mici și cu condiții de trai și de muncă total diferite față de cele din Vestul Europei, ne pun să rezistăm până la 65 de ani. La noi, la populația generală, speranța de viață este de 74 de ani. În Franța, unde speranța de viață este de 80 de ani, au protestat că le-au mărit vârsta de pensionare de la 62 de ani la 64 de ani. Noi se pare că suntem o țară condusă de afară, nu mai avem nicio putere nici la nivel de Guvern, nici la nivel de Președinție. UE vrea să ne pensionăm la o vârstă mai mare decât cea din statele Uniunii, pentru a respecta niște planuri foarte bine puse la punct de cei care conduc Comisia Europeană, Consiliul Europei, Uniunea Europeană. Primul care trebuie să înțeleagă este generalul Ciucă. Cum ar fi ca domnul general să se ducă pe tanc până la 65 de ani? Să vedem cât o să reziste acolo”, a afirmat Mihai Zlat, vicepreședintele SNPPC.

De la 12 luni, la 300 de luni

Polițiștii spun că vor încerca, cumva, să blocheze sistemul și că nu sunt de acord nici cu creșterea vârstei de pensionare, nici cu noua modalitate de calcul a pensiei, care s-a stabilit acum. ”Practic, vor să ia ca bază de calcul pentru pensie ultimele 12 luni din activitate și să crească baza de calcul până la 300 de luni. Este o trecere mascată pe contributivitate, cu menținerea tuturor interdicțiilor și incompatbilităților din carieră”, ne spune Mihai Zlat. Acesta susține că cel mai grav este pentru cei care sunt în prag de pensionare, pentru că nu poți să schimbi modalitatea de calcul a pensiei în timpul carierei, când nu le-ai dat voie toată cariera să desfășoare alte activități, pentru a-și majora veniturile. Potrivit sindicaliștilor, orice fel de reglementare ar dori să facă, trebuie obligatoriu să o facă pe viitor, doar pentru cei care vor intra în sistem de la data promulgării legii.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
6.503 afisari

123 COMENTARII

  1. Bucurati-va baieti! Va maintiti cand ne amendati in plandemie? Acum va da ciuca p ul a in bot! ha ha ha ha!

    • INCLUSIV ABRAHAM A RECUNOSCUT ASTA CAND SI-A DAT DEMISIA…INFLUENTA POLITICA LA VARF

      • nu si-a dat demisia fost demis!
        lucru confirmat la o emisiune TV de catre presedintele de atunci Basescu care dat de inteles ca stiu amandoi motivul
        Nu a explicat de ce l-a demis .
        Interesant e ca omul nu a contestat decizia…..Habar nu am de ce.

    • nu merge relativizat asa;

      -in „starea de alerta” scotoceau-asa i-au pus shefii-
      mijlocele de transport in comun,cautau contravenienti
      in acelasi timp INSA
      ignorau pe cei aflati pe 4 roti personale

      -nu merge deci cu „politistu bun
      politistul rau”
      astia sint lepre IN CORPORE!

    • DORINTA DUMNEAVOASTRA ESTE PE CALE DE A FI SATISFACUTA!

      Compania Globala WAGNER ofera celor ce doresc satisfactie anala DILDOUL TORNADO-EVGHENII PRIGOJIN & DJOKAR DUDAEV si garanteaza satifsctie maxima! Cine nu este complet satisfacut, poate returma componentele nefolosite pentru o rambursare 100% a investitiei facute!

      Trusa de instalare contine 1kg de gel parfumat, un tub cilindric de aluminiu frumos laminat de un alb stralucitor, si o telecomanda cu un singur buton. Butonul este de culoare rosie. Tubul de aluminiu are 16 cm lungime este frumos rotunjit la capete, contine un receptor radio, un detonator, 1Kg de explozibil cu plastic si are un diametru de 6cm.

      Pentru placere maxima, ungeti cilidrul de aluminiu cu gel parfumat, introduceti in anus gelul ramas(cit mai mult) dupa care inserati cilindrul de aluminiu in anusul dumneavoastra doritor de atita placere, dupa care luati in mina telecomanda cu butonul rosu si apasati-l. Firma noastra va garanteaza satisfactie maxima! Daca carecumva nu sinteti satisfacut, returnati componentele nefolosite si veti fi despagubit in integrum in coditiile deja precizate! Trebuie sa recunoastem, nu fara mindrie, ca din 5.000.000 de truse livrate pina acum pe toate cele opt Continente, nu am primit pina acum nici macar o singura reclamtie!

      Va rugam sa lasati pe site o adresa de e-mail pentru ca tranzactia sa fie finalizata in cel mai scurt timp!

      Pentru Procuratura si INTERPOL: Datorita cererii exorbitante din ultima vreme criteriile de admitere pentru obtinerea acestui produs sint foarte selective. Dar daca tineti mortzish, s-ar putea face si pentru dumneavoastra cite ceva…

  2. La jalonul II, pag. 90-91 se specifica Pilonul III Creștere inteligentă, sustenabilă și favorabilă incluziunii, inclusiv coeziune economică, locuri de muncă, productivitate, competitivitate, cercetare, dezvoltare și inovare, precum și o piață internă funcțională, cu întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) puternice Componenta C8. Reforma fiscală și reforma sistemului de pensii

    În prezent, pe lângă sistemul public de pensii, există sistemul pensiilor ocupaționale aplicat în sectoarele de apărare și ordine publică și sistemul de pensii de serviciu. Acesta din urmă este reglementat prin acte normative individuale cu caracter special, aplicabil pentru 6 categorii: corpul diplomatic și consular, funcționarii publici parlamentari, personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviația civilă, procurori și judecători, personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor și beneficiari ai Curții de Conturi.

    În ceea ce privește problematica pensiilor de serviciu și speciale, acestea vor fi reformate pe baza unor soluții care să vizeze corectarea inechităților dintre beneficiarii acestor categorii de pensii și beneficiarii din sistemul public de pensii din punct de vedere al aspectului cotributivității, luând în considerare și jurisprudența Curții Constituționale.

    Unde se specifica ca vor fi reformate pensile ocupationale ( cele din sectoarele de apărare și ordine publică) ?
    Asta trebuie sa spuna guvernantii nostrii comisiei europene

  3. La inrolarea in politie, fiecare tanar a stiut ca va beneficia de niste avantaje, printre ele si posibilitatea pensionarii mai devreme. Statul Roman la instigarea Comisiei Europene, nu isi mai respecta obligatiile pe care le are in raport cu acesti politisti si anuleaza avantajele, desi politistii au dreptul sa beneficieze de acestea.
    Este drept, Statul Roman si Comisia Europeana pot sa dispuna orice in privinta pensiilor politistilor, insa aceste prevederi trebuie sa se aplice doar celor care se vor incadra in politie in viitor, daca se vor mai incadra in aceste conditii si nu trebuie sa afecteze pe cei care, ademeniti de aceste avantaje s-au angajat in trecut.
    Altfel, Statul Roman, instigat de Comisia Europeana, este profund necinstit si Romania, cu adevarat este o tara a hotiei, necinstei si dezonoarei.
    Si acestea sunt valabile si la militari.

  4. AICI AVEȚI EXPLICAȚIA !
    ASTA VĂ ȘI NE PREGĂTESC STĂPÂNII ȘI TRĂDĂTORII !

    Tratamentul pentru COVID-19 agreat la Bruxelles a fost … crearea unui super-stat european.

    Primele mișcări care se vor face vor fi cele din sistemele de forță. Serviciile de ordine sunt avangarda. Acesta este motivul pentru care mașinile poliției au fost curățate de orice simbol național. S-a alocat un buget frumos pentru această operațiune care trebuia pusă pe tapet rapid. A doua chestiune este redenumirea poliției. În scurt timp nu se va mai numi Poliția Română, ci Poliția Națională. De asemenea, urmează să se îndepărteze toate simbolurile naționale de pe uniformă și să se agreeze un model identic în toată Uniunea Europeană. După aceasta, marea centralizare care va presupune desființarea ministerelor naționale și coordonarea centralizată de la Bruxelles. Va exista chiar și o supra-structură de poliție europeană/serviciu secret pe modelul FBI.

    Următoarea centralizare se va face la nivelul serviciilor de informații și a sistemelor juridice. Renunțând la propriile servicii de informații în favoarea unui diluat meta-serviciu european, practic statele membre vor renunța definitiv la suveranitatea lor, iar meta-serviciile juridice europene vor parafa definitiv deznaționalizarea statelor. Conducătorii aleși locali vor fi de carton, iar parlamentele naționale un fel de structuri inutile. Dacă vreți, acele parlamente vor fi tot atât de relevante precum Consiliile Județene de acum. Practic, după definitivarea acestor doi pași, statele intrate în mașina de tocat europeană nu vor mai avea nicio relevanță.

    Chestiunea interesantă este că trecerea la noua structură nu se va face similar. Primii vor fi cei nerelevanți. Germania și Franța nu vor intra de la început decât formal în noile meta-structuri, în sensul în care vor dezvolta servicii paralele care se vor integra acolo. Poliția națională nu se va integra în respectiva structură, ci vor crea o nouă structură – Poliția Europeană – căreia îi vor da anumite atribute pe teritoriul propriu. La fel și-n cazul serviciilor de informații. În ceea ce privește serviciile juridice, vor sta pe margine ori din cauza propriilor curți constituționale, ori pentru a „aștepta garanții suplimentare”

    Asta face ca noi, proștii, să ne aruncăm cu capul înainte fără să știm despre ce e vorba. Chestiunea cu Poliția a fost făcută gratuit de către ai noștri, întrucât încă nu s-a convenit la nivel oficial asupra pașilor. Dar se putea să nu dea dovadă Plăvanul de servilismul care-l caracterizează?

    Așa proști și trădători cum ne știți, suntem primii care am decis să trecem voluntari în zona crepusculară. Ai noștri „ca brajii” ne-au vândut din nou, de data asta definitiv. Există însă și-o compensație pentru toată ticăloșia pe care suntem nevoiți s-o îndurăm. În timp ce pentru omul de rând treburile se vor desfășura oarecum la fel, pentru restul șefilor și șefuleților de prin ministere sau de pe la conducerea diverselor structuri naționale, va începe jihadul. Uniformizarea nu se va face cu șefi naționali, ci cu unii de prin alte părți. Astfel, toți pârdalnicii care se făcuseră stăpâni pe o ștampilă se vor vedea în ingrata situație de a preda armele. Desigur, vor avea posibilitatea să aplice la posturi europene, dar ghici ce?, nu vor fi pregătiți pentru asta și vor îngroșa rândurile frustraților. Serviciile din Polonia, Ungaria și alte câteva state deștepte s-au pregătit de ani buni pentru așa ceva. Inclusiv pentru a acționa ca o enclavă în cadrul unui conglomerat european pentru a-și proteja propriile interese. La noi canci. Și uite-așa, toate beneficiile pe care și le-au pus de-o parte din timp se vor topi peste noapte. Adio posturi, adio pensii călduțe, adio alte beneficii luate prin șmecherii grosolane.

    Într-adevăr, cea mai mare tragedia va fi pierderea suveranității naționale și a oricărei posibilități de ieșire din mecanismul european. De-aceea englezii au șters-o în stilul caracteristic. Odată intrați în malaxorul uniformizator n-ar mai fi ieșit niciodată de-acolo. Dacă nu știți în ce-ați intrat, vă spun eu acum: fix în URSS. Uniunea Europeană de acum e URSS-ul anilor 20. Partea proastă e că atunci când se va prăbuși și-acest uriaș cu picioare de lut se vor redesena hărțile teritoriale. Și-atunci să vă țineți!

    Știu, Plăvanul nu v-a informat, dar, în mare, cam despre asta a fost vorba atunci când oligofreul național s-a întors cu mărunții căzuți de la masa bogaților. În perioada imediat următoare se va elabora un fel de master-plan care va fi pus în aplicare în mod uniform astfel încât, în 5-7 ani, marea majoritate a bugetelor publice și a politicii să se concentreze la Bruxelles. Nu vă mai declarați surprinși că nu v-a spus nimeni nimic. O s-o constatați singuri atunci când va fi prea târziu.

    • Ai dreptate, si mai adaug ceva pentru toti robocapii smardoi si amatorii de halate albe care isi dau cu parerea: cand esti in pericol intotdeauna o sa suni la 112. Ai o hemoragie, maica-tii i s-a facut rau si a cazut jos, ai fost atacat in maghernita unde stai, ai avut un accident de masina etc. Atunci si medicii si politistii sunt niste zei si sunt buni. Cum de altfel ne rugam cu naduf cand nimic nu mai salveaza o situatie, dar uitam total de Dumnezeu cand ne e bine. Stati linistiti, si eu fac la fel pentru ca sunt muritor si pacatos. Incerc sa nu mai fiu asa.

      Medicii de ce luau spaga grav si toti de la mic la mare? Pentru ca in anii 90 erau vai de mama lor si nu aveau nimic de pierdut, ori plecau in afara, ori luau spaga aici. Sistemul se ka ka efectiv in capul lor. Dar uite dupa 30 de ani prin oamenii care au luptat pentru breasla lor au reusit sa isi rezolve salariile si statutul in societatea romaneasca si acum eu unul pot sa zic ca in afara de personalul tesa care vrea sapaga ca nu au ce manca, restul din sistem se feresc ca de dracu sa mai puna mana pe plic, de la mic la mare. Exceptie fac anestezistii nerezolvati sau poate prea plini de ei, nu stiu. Nu sunt medic. Dar probabil si ei ar trebui sa renunte la spagi din bun simt.

      Politistii – nu au cum si nu vor avea cum niciodata la noi sa isi ceara drepturile pe deplin, pentru ca fata de medici, ei nu au o profesie liberala, nu se pot angaja unde vor ei si sunt 100% controlati politic de la conducere in jos etc. Ne plac filmele cu politisti smart, francezi, englezi, americani, etc. Bravo, dar suntem niste ipocriti – aia, bine imbracati, fara burti, cu munitie cata vor ei de antrenament, cu statut bine definit in societate, aia de aia apar asa misto in filme si ne impresioneaza. Pentru ca e vorba de zeci de ani si chiar secole la ei de evolutie. Se stie clar din filmele de epoca ca politistul englez era betiv, gras, usor retard bun de nimic, sau doar in cantitati mari factor de ceva, cu fluier in gura etc. Uita-te la un film de anii 2000 incoace – ingheti! El e cel mai destept, frumos, dotat, ea isi permite detartraj arata bine, fit, are bani din salar sa se ingrijeasca etc. La noi la fel, acum ce sa ceri unui politist sa fie, sau sa isi riste viata pentru 3000-4000 lei? Ce sunt 4000 de lei????? Stiti ce salarii au cei de la anti-drog? 3500??? Lei???? Bataie de joc, de aia exista la ei si coruptie, si trafic de influenta si tot. Sunt ca intr-un penitenciar, dar public si nu vor scapa din el decat atunci cand politicul le va permite. Fara 2000 de euro minim salariu sa nu te astepti sa fie schimbari in politie. Cum si la rezidenti de pilda 5000-6000 de lei e salariu minimal, asta daca nu fac garzi, ca atunci limita e doar cat rezista. Si stati linistiti, ce au fost drogurile in Europa de Vest anii 80-90 acum vine valul la noi. Va veti cara copiii pe brate, iar dealerii o sa fie jumatate copii. De ce? Cine naiba sa rezolve problema? Statul? Scoala? Politia? Ultimii doi sunt vai mama lor. Iar primul chiar isi doreste asta.

      Profesorii, cei mai prosti din curtea scolii, imi pare rau sa o zic, nu stiu, nu au stiut si nu vor sti sa isi ceara drepturile. Nu au portavoce, fac si ei ce stiu ca scrie la carte, greva (cartea scrisa de hoti tragatori de sfori). Nu isi vor primi mai nimic. Drama lor este o bataie de joc nationala, un atentat la viitorul Romaniei, facut de 30 de ani de clasa politica la indemnul factorilor externi. Coruptii care ne conduc stiu foarte bine ca o masa mare de oameni needucati este o masa usor manevrabila. Nu au niciun interes sa le mareasca salariile, sa patrunda in sistem oameni tineri si competenti, vor copii analfabeti cu diploma, gata de vot la 18 poate chiar 16 ani de ce nu, cum se doreste prin alte parti.

      Si nu in ultimul rand, noi astia din mediul privat, unde nu ni se recunosc nici conditii grele, nici varsta anticipata, nici nimic. Prostii societatii intr-un final. Platitorii de biruri si incasatorii de nimic, daca vom ajunge sa ne cerem pensia, cand vor considera ei ca suntem apti de pensionare. La noi contributivitatea e litera de lege.

      Nu cred ca mai avem nicio sansa, dat fiind ca bocancul „democratiei” a avut timp si cum sa ne prinda sub el, probabil ca daca ne vom deveni trans ni se va da acolo la pensie ceva. Dar altfel nu.

      Parerea mea e ca, desi nedorit, doar un razboi poate sa refaca societatea asta umana infecta, e nevoie de furtuna toti copacii sa se scuture de mizerie. Dupa fiecare razboi au avut si ce reconstrui oamenii si si-au vazut si lungul nasului si pozitia pe scara trofica pe planeta asta. Pana atunci erau mari drogati, curvari si zmei, cu teancuri la hartii la buzunar.

  5. DACA SOLUTIA ROEXIT NU O DORESC ROMANII ATUNCI SINGURA SOLUTIE PENTRU MILITIENI SI ROMANII BATJOCORITI DE ACESTIA IN PLANDEMIE ESTE…ESTE….POZITIA CAPRA SI CAPUL IN NISIP CA …STRUTUL..CUM O FACEM CA FOSTA NATIUNE SI TARA DE PESTE 33 DE ANI…PROBLEMA VA FI CINE VA FI IN DOSUL ROMANILOR DACA LE PLACE CA FOSTA NATIUNE DEMNA … POZITIA CAPRA…

  6. Militenii,mai ieri schilodeau bietii romani pe strada pentru ca nu purtau mascá in plandemie,azi se vaitá!
    Slugile sistemului au crezut oare ça fac exceptie?

  7. Mi se pare mie sau comisia europeana incearca sa agite apele in Romania? Probabil ca nu, dar asa sant ei tampiti incurabili

  8. Bai politailor, mai bine mergeti voi frumos la nazistii aia din Bruxxelistan, care vor sa va fwuta pe voi in gura, si le dati voi rapid ceva m UE, sa le fie de bine, sa fie bine, ca sa nu fie rau !! Ha ha ha 🙂 Vedeti si voi ca ordinarii aia de nazisti hitleristi s-au cam folosit de voi in Plandemie, o sa va arunce la sacali cu prima ocazie majora, asa ca nu va faceti iluzii desarte, va fi bine pentru toata lumea !! ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate, bai politailor speciali, asa e in jungla urbana din Bukale a ciukanezului gras, obez si umflat, daca nu esti atent, ti-o iei in freza, ca la box !! O sa va dea chiar si filantropul ala nazist imputit de Billie fukin` Gates numai faina de greierasi sa mancati, plus cate 3 banane pe zi, ca sa va vina mintea la loc !! Ha ha ha 🙂 Bai ciukanezule imputit si cam dobitoque, atentie, comanda la mine: Drepti, Culcat, Drepti, Culcat !!

  9. O singura intrebare penyru militieni, in spevial investigatorii criminalisti si aia cu preventia infractionala si modelarea comportamentala:

    Pentru o lucrare in exercitiu, adica un caz in lucru, politistul este obligat sa respecte Legile Statului Roman, sau isi permite orice giind un mic Zeu local? Abuzurile criminale cu schilofirea vietii oamenilor facute de politisti sa se traga la raspundere cu degradarea totala pana la angajare, cu pierderea dreptului de pensie si cu trimitetea in fata Justitiei pentru ca a calcat in picioare legile tarii pentru care a depus juramant!
    In felul acesta prin raspunderea penala a politistilor se face si curatenie in Mafia Militiei.

    De ce un investigator/psiholog criminalist isi permite orice incalcare a legii iar omul de rabd este obligat sa suporte orice abuz al militianului foarte agresiv investigator? De ce colaboratorii sociali actioneaza precum cainii in retea ai politiei la ordinul inspectorului de caz calcand legile?
    Pai asta vor respect si drepturi si ei sunt mai tortionari ca securitatea lui Ceausescu?
    De ce au fost asezate cu mana probele in cazul Catacal de catre politisti pentru infundarea tapului ispasitor Dinca, iar retea grea de proxenetism era bine mersi mufata la banuti? Restul smecherilor ce fac se bucura de praduiala, adica si soldatii ofiterii americani?!

    Cea mai corupta institutie in Romania este Politia, apoi Justitia si SRIul, cat timp astia sunt Mafia tara este intr-o mlastina… Poate spune SRIul si cum monitorizeaza oameni pe umbrela de terorism si le distrug vietile?!

    Legile, mafiotilor, sunt pentru TOTI, iar calcarea lor attage pedepse dure, chiar meritate si de voi, trebuie doar sa credeti ca raul facut mereu se plateste…
    Ravenol… Si multi altii …

    Coordonatorule de caz, mare investigator securist, o sa vina o zi cand nelegiurile tale abuzive criminale le vei plati COMPLET!

    Militianul sau sristul care a calcat legea sa fie dat afara fara pensie fara grad fara nimic, in fata justitiei! Curatenie totala!

  10. In america am vazut politisti teribili de bătrâni sa stiti e posibil peste 70. Si ei isi fac singuri munca de birou apoi patrule. Deci nu mi se pare 65 ani f mult .Iar am auzit legenda cu trupe speciale .Special la ce ca prezinti copiilor arme in parc? Da esti special pt ce faci atunci si iei bani pt asta. Apoi treci la patrule. Politia va respira altfel dupa marea ta experienta. Vreau sa spun ca politia romana e cea mai usoara politie din lume datorita infractionalitatii limita si lipsei armelor de foc.

  11. Deci tu specialule atunci cand ai 50 de ani si esti ca o floare 🌸 in puterea varstei si experientei tale sa faci ateliere cu toti politistii tarii, nu cu copii, si sa le radiezi cunoasterea. Nu sa te pensionezi.
    O sa ai timp la 70.

  12. Daca statul si-a incalcat in mod frecvent obligatiile fata de cei pe care i-a angajat sa-l serveasca, acestia din urma sint dezlegati de orice obligatie si liberi sa se indrepte contra statului.
    Cea mai mare mizerie/CRIMA a statului a fost incitarea, prin DEZINFORMARE, a romanilor impotriva membrilor institutiilor de baza; setrarul ciolacu si ciuca slanina se bazeaza pe aceasta cind jura ca ”vor rezolva problema pensiilor speciale”.
    Ei au uitat ce a patit Basescu, desi fusese avertizat dw Angela Merkel ”sa nu scoata militarii in strada”.
    De data asta va fi ”definitiv” !

  13. Militarii si politistii romani nu au servit si nu au jurat pe drapelul UE ci pe cel al Romaniei.
    Romania sa-si respecte obligatiile sau sa se astepte la consecinte ”simetrice” !

    • Țepilă, hoit asistat, uite că eu, ca român, nu vreau să-ți mai plătesc pensia aia uriașă și nemeritată. Marș la muncă până la 65 de ani. Nu mai mult decât voi munci eu. Nu mai mult, atenție.

  14. Guvernul si Presedintele nu au nici un cuvant de spus.UE conduce Romania iar la alegeri presedintele e pus din „SOFT”-ul american..degeaba iesim noi la vot.Acum ca guvernantii nostrii au stat cu poponetul in sus la UE si au transpus in practica cele dictate ca pe vremea lui Ceausescu, ce sa mai faci.UE=Ceausescu=dictatura cu fata umana care ne conduce si ne subjuga.Ce treaba are UE cu Armata, politia, structurile de securitate ale Romaniei…INTERESE DE A TE REDUCE LA STAT VASAL SI SUPUS.Nu ai informatii ,armată, politie esti la cheremul lor de STAT IN STAT.
    Sclavul nostru presedinte care vorbeste germana in tara mea este un vasal mai prost decat Petru Rares cu sultanul Suleiman..macar ala sa revoltat o data impotriva imperiului Otoman dar Johannos sta la cutie si se plimba cu avioanele de lux ale interlopilor ce pretentie sa mai ai de la el.
    Asa ca dragi politisti si militari stati in joc de glezne si nu cedati drepturile voastre care le au toti militarii din tarile UE.Luptati pana la ultima suflare cu impertinentii si mizerabili de politicieni romani vanduti UE.

  15. Bine-bine… Am înțeles…. Că nu vor pensionare la șaișicinci… De acord… Da’ăia dă la secția 16,dă pă Stoian Militaru, care bat oameni nevinovați în secția lor (moștenită dă la măsa și tacsu), să iasă la șapteștrei… Apropo… Ce se mai aude cu cei doi oameni care au fost bătuți, apoi, după ce au reclamat, au murit la scurt timp… Bode ce părere are? El zicea că subalternii lui nu omoară… Eh… Vrăjeală

  16. Dacă aveți sânge’n boașe, strigați și acum „Ieși afară, javră ordinară”… Adresa o știți…

    • @contele Dracula 2023-06-03 19:42 19:42:33 Contele can oboseste doarme atunci poti sa tragi in teapa și dupa 65 de ani. SECTIA 16 IN ACTIUNE.IML-UL E APROAPE.PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL PANA LA 12.NOAPTEA.
      Proprietarul unui apartament din București și-a găsit chiriașul MORT, băgat în SAC și ascuns în DORMEZĂ
      Descoperire macabră făcută de un bucureștean care avea apartamentul închiriat. Bărbatul și-a găsit chiriașul mort, băgat într-un sac și ascuns sub pat.
      Sâmbătă, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință din sectorul 4 se află o persoană decedată.
      La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.
      Potrivit unor surse, proprietarul unui apartament l-a găsit pe chiriaș mort, în lada patului de tip dormeză, băgat într-un sac de plastic.
      În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, transmite Poliția Capitalei.
      Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
      https://www.realitatea.net/stiri/actual/proprietarul-unui-apartament-din-bucuresti-sia-gasit-chiriasul-mort-si-bagat-in-sac_647b6dd35f53b3761815e667

  17. Si dupa 12 ce faci contili dacă isi rupe colți?
    Faceti si voi prin rotatie nonstop.
    Aveti liber pana marti la greva ca profii?
    Unde bati in poarta daca vrei o coaja?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger