Cauta

Marius Stan a invatat sa schieze de dragul sotiei

Gelozia poate fi cel mai bun antrenor sportiv. A simtit-o pe pielea lui liberalul Marius Stan, care a fost nevoit sa invete sa schieze in doi timpi si trei miscari doar ca sa-si inlature rivalii.

Marius Stan, alaturi de sotia Simona si mezina familiei, Carla

Dragostea iti da aripi si pe partie, atunci cand apare ”concurenta”. O demonstreaza experienta lui Marius Stan, sot indragostit si vigilent foarte!

Marius Stan sustine ca a fost un inger de copil

Ca dovada ca intre timp a revenit cu piciorele pe pamant, liberalul povesteste cinstit cum a invatat el sa schieze: ”Eram la Predeal, la Cioplea cu sotia. A fost o intreaga aventura sa ne urcam in teleski, nu reuseam sa ne prindem si ii daramam pe toti din spate, ca la domino. Intr-un final am reusit sa ajungem sus. De acolo sa coboram, prima data am vrut sa ma dau ca pe derdelus, cu punga. Nevasta-mea plecase si o vad cazand, vad cum se opreste unul langa ea, o ajuta, se ridica, pleaca mai departe, iar cade, iar o ajuta tanarul sa se ridice. Ei, cand a cazut a treia oara, nu ma intrebati cum, dar eram langa ea spunandu-i ferm tanarului ca o ajut eu. Am luat-o „boitos” si asa s-a incheiat prima mea zi la ski…”

Stiu ca ma iubeste Dumnezeu!

Desi a facut armata la marina, liberalul nu a invatat niciodata sa inoate

”Cu nevasta a fost cum a fost, a cazut, am ridicat-o, nu a fost nicio problema. Eu in schimb am avut, in 1999, un accident de masina cand am vazut moartea cu ochii. Si nu a fost nicio tanara prin preajma sa ma ajute … Noroc ca Dumnezeu ma iubeste si m-a scapat teafar dupa ce am lovit, cu peste 100 la ora, o borna kilometrica. Eram la volanul unui Fiat Brava si m-am trezit, in statia de autobuz la Oprisanesti, cu un trailer oprit aiurea intr-o zona cu linie continua. L-am evitat cum am putut, prin spate, m-am izbit de borna si am zburat prin aer, rasucindu-ma de trei ori. Culmea, cand am aterizat eram cu ochelarii la ochi si cu telefonul in mana! Daca nici asta nu mai e noroc chior si protectie divina, eu nu stiu ce altceva ar putea fi. Ca sunt un norocos a demonstrat-o si ce a urmat: am luat titlul de campion si mi s-a nascut al treilea copil!”. Iar ca ultima dovada ca este un rasfatat al sortii, Marius Stan ne-a mai spus si ca a scapat teafar din armata, desi a facut-o la marina si habar nu avea sa inoate!

Ultimele stiri

  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Exit mobile version