Cauta

Mario Iorgulescu cheltuia ”fără număr” pentru droguri

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF era în atenția anchetatorilor antidrog de mai mult timp. Acesta a fost interceptat de mai multe ori în discuții cu cei care în aduceau drogurile. Anchetatorii, însă, nu s-au grăbit să ia măsuri încercând să afle care este rețeaua. Fiul lui Gino Iorgulescu, a provocat un accident îngrozitor, în urma căruia un tânăr a fost ucis. Mario, de 24 de ani, se află acum într-o stare gravă la Sitalul Elias.

Fiul președintelui LPF dădea 300 de euro pe zi pe cocaină

Oamenii legii suțin că fiul liderului LPF a post  înregistrat în mai multe rânduri și că acesta cheltuia o sumă impresionantă pe drogurile pe care și le procura. „Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanții de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din București și îl cunoșteam. Din ce a reieșit pe înregistrări, acesta consuma și 3, 4 grame pe zi și numai cocaină. Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentrație de aproape 90 la sută, pe piață, și implicit și la el, ajunge undeva între 8 și 30 la sută. Traficanții ”îndoaie” drogul cu paracetamol și alte medicamente, pentru a obține o cantitate mult mai mare. de exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Și prețul e undeva între 50 și 100 de euro pe gram”, au dezvăluit surse judiciare. De aici ar rezulta că fiul președintelui LPF cheltuia aproximativ 300 de euro pe zi pentru cocaină. Adică 9.000 de euro pe lună. Rănit și el în urma accidentului, Mario Iorgulescu se zbate acum între viață și moarte. Potrivit ultimelor informații, starea tânărului s-a agravat, iar medicii fac eforturi să-i salveze viața. El este în continuare intubat și ventilat mecanic. În urma accidentului, Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

  • Ne mai luăm mult la mișto, domnule Dan Voiculescu?
  • Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor
  • De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ
  • Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)
  • Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?
  • S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă
  • Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează
  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Exit mobile version