Cauta

Marian Vanghelie, scandal monstru pe treptele Curții de Apel. La cine a sărit la bătaie – VIDEO

marian vanghelie

Marian Vanghelie, scandal monstru pe treptele Curții de Apel. S-a lăsat cu bătaie! Scene halucinante - VIDEO

Scene incredibile pe scările Curțile de Apel din București. Unul din personajele principale este Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, care l-a înjurat, scuipat și lovit pe protestatarul Marian Ceaușescu.

Se pare că cel care a deschis conflictul a fost chiar Marian Ceaușescu. „A sosit domnul Vanghelie la primul termen. Ați venit la școală, la apel? Dvs. aveți un apel pentru o condamnare!”, l-a întâmpinat protestatarul pe Marian Vanghelie. Acesta din urmă a reactionat violent, lovindu-i telefonul: „Pleacă de aici că te bat”. Acesta a fost momentul în care protestatarul a reacționat: „Băă, pușcăriașule! Stai cuminte, pușcăriașule! Dă banii înapoi pe care i-ai furat”.

Fostul primar s-a enervat mai tare și l-a lovit, scuipându-l și înjurându-l ca un birjar. Imaginile difuzate în direct pe rețelele de socializare ale activistului Marian Ceaușescu au surprins ploaia de înjurături, dar și agresiuni fizice și scuipături de pe treptele Curții de Apel București.

Circul a continuat și după ce Vanghelie a intrat pe ușile Instituției.

Marian Vanghelie și-a cerut scuze, în direct, la televizor

Marian Vanghelie a oferit o primă reacție după scandalul cu protestatarul Marian Ceaușescu de azi dimineață din fața Curții de Apel, catalogând gestul acestuia de a-l filma ca fiind „inadmisibil”.

„Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individ urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea. M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine. Care este soluția când cineva te lovește pe la spate. Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva! O să depun plângere penală pe numele acestui individ. Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă”, a spus Marian Vanghelie la Antena3.

Ultimele stiri

  • Guvernul şi i-a „pus în cap” pe angajaţii de la Senat și Camera Deputaților. Oamenii au protestat pe holuri
  • Cât trebuie să scoţi din buzunar dacă vrei să-ţi cânte Irina Loghin la nuntă
  • Iris Ionescu, tânăra de 17 ani care caută remediu împotriva tuberculozei, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Matrapazlâcuri la Ministerul Energiei. Au vrut să fure de la săraci ca să dea la bogați
  • Unde i-a împins nevoia pe românii care îşi caută o locuinţă. Sunt dispuşi să stea în „bombe” comuniste, numai pentru că e mai ieftin
  • Revoluția Mondială s-a dezlănțuit fără drept de apel
  • Românii au dat „salteaua” pe depozitele din bănci. Câți bani au strâns pentru zile „negre”
  • Mașinile electrice primesc cartonașul galben. Restricții pentru proprietari
  • Antrenorul Rapidului a „uitat” să plătească pensia alimentară
  • City își ia adio de la Guardiola. Este 2024 anul sfârșiturilor?
  • Exit mobile version