AcasăJUSTIȚIEMarian Vanghelie, chemat la Parchet să dea explicații după scandalul cu Oana...

Marian Vanghelie, chemat la Parchet să dea explicații după scandalul cu Oana Mizil

marian vanghelieMarian Vanghelie, chemat la Parchet să dea explicații după scandalul cu Oana Mizil

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost citat pentru audieri în dosarul în care este acuzat de violență domestică asupra iubitei sale, Oana Mizil.

Dosarul a fost deschis de către polițiștii din Snagov, acolo unde locuiesc cei doi. Vanghelie trebuie să se prezinte miercuri, 27 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Inițial a fost emis un ordin de restricție provizoriu pe numele fostului edil, însă Oana Mizil a depus în instanță un document prin care solicita ca ordinul de protecție să nu fie prelungit.

Vanghelie neagă acuzațiile

Marian Vanghelie a negat că ar fi fost vorba de o bătaie și de un scandal. El a precizat că a avut o ceartă cu soția sa și că aceasta, având probleme cu tensiunea, s-a speriat, motiv pentru care a sunat la salvare.

„Eu am chemat salvarea. Au plecat șoferii mei, s-a dus şi fratele meu şi ne-am ocupat acolo de probleme. Nu există nicio bătaie. În toate familiile, lumea se mai ceartă. Oana a avut un puseu de tensiune. Când a venit salvarea m-a întrebat ce s-a întâmplat şi am zis că ne-am certat. (…) Soţia mea nu a vrut să depună plângere penală şi atunci i-au zis că au decât o formulă să facem ordin de protecţie pe câteva zile şi au întrebat-o dacă are unde să se ducă şi ea a zis da”, a spus Marian Vanghelie la Antena 3.

Acesta a mai spus că nu se va prezenta miercuri la Parchet, subliniind că va pleca împreună cu soția sa la mare.

Marian Vanghelie a fost acuzat că și-a agresat partenera de viață! Oana Mizil a ajuns pe mâna medicilor după incidentul care a avut loc sâmbătă, 24 iulie.

author avatar
Andreea Vlad
240 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger