Cauta

Klaus Iohannis, vizită luxoasă la șeici, pe banii românilor. Ținuta cu care Carmen Iohannis a atras toate privirile

klaus iohannis

foto: facebook.com/AdministratiaPrezidentialaRO

Președintele Klaus Iohannis efectuează în perioada 18-21 martie 2023 o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la invitația președintelui Emiratelor Arabe Unite, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Șeful statului a vizitat duminică Masdar City, un oraș situat lângă Abu Dhabi, după ce sâmbătă a vizitat Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi, două simboluri ale culturii și istoriei naționale.

Klaus Iohannis a mers însoțit de membri ai Guvernului

Alături de președinte, s-au aflat la Masdar City și membri ai Guvernului: ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, precum și ministrul Educației, Ligia Deca, scrie Mediafax.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita la Masdar City are loc şi pe fondul intensificării relaţiei la nivel guvernamental şi al semnării dintre România şi Emiratele Arabe Unite a unor memorandumuri de înţelegere în domenii vizând energia, educaţia şi tranziţia verde şi cea digitală.

„Vizita Preşedintelui Klaus Iohannis a fost centrată pe zona de campus şi laborator în aer liber a Masdar City, teren de testare pentru transportul şi respectiv pentru arhitectura urbană sustenabile. Având în vedere tendinţa ascendentă a urbanizării în România, similară altor ţări europene, decarbonizarea eficientă a oraşelor joacă un rol important în limitarea efectelor schimbărilor climatice”, se mai arată în comunicatul de la Palatul Cotroceni.

Şeful statului român este însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, în timpul vizitei sale în Emirate. Pentru vizita de sâmbătă, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albastră, alături de o eșarfă de aceeași nuanță şi și-a ținut părul desfăcut.

Prima Doamnă a purtat și o pereche de ochelari de soare, după cum se poate observa din fotografiile publicate de Administrația Prezidențială, în care mai apar și alte femei, unele dintre ele fiind acoperite total, din cap până în picioare.

Ultimele stiri

  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Lupta din MotoGP, mutată în ring?!
  • Exit mobile version