AcasăPoliticaBâstroe aruncă în aer relațiile diplomatice cu Ucraina. Iohannis trage de timp

Bâstroe aruncă în aer relațiile diplomatice cu Ucraina. Iohannis trage de timp

Klaus Iohannis: ”Este bine, corect și oportun ca Ucraina să fie sprijinită”

La acest moment România este obligată să ceară, oficial, Ucrainei, să înceteze lucrările de adâncire a canalului Bâstroe, care distrug rezervația naturală a Deltei Dunării. Crezându-se, probabil, președintele Ucrainei, nu al României, Klaus Iohannis, a cerut politicienilor să nu tensioneze relațiile bilaterale, însă e doar o tragere de timp. Pentru că, vrând-nevrând, în cel mai scurt timp Guvernul trebuie să declanșeze conflictul diplomatic cu țara vecină.

canalul bastroeDeclarațiile președintelui Klaus Iohannis în problema canalului Bâstroe, de o gravitate fără precedent, au fost pur și simplu halucinante. Rezumând, acesta a spus că trebuie să ajutăm Ucraina, că trebuie să-și care cerealele prin canalul Bâstroe și să nu ne mai inflamăm atât. Chiar și așa, președintele tot a lăsat să se înțeleagă că știe ce va urma, susținând că, dacă se exagerează prea mult cu astfel de chestiuni, se va ajunge la o oarecare tensionare a relațiilor bilaterale. Nu vorbim însă doar de o tensionare a relațiilor, ci chiar de o aruncare în are a relațiilor diplomatice cu Ucraina, pentru că acțiunile sale abuzive și ilegale afectează România atât din punct de vedere ecologic, cât și din punct de vedere economic.

”În problema canalului Bâstroe, președintele României, ministrul de Externe, ministrul de Interne trebuie să notifice Ucraina să oprească imediat lucrările și, dacă nu se întâmplă lucrul acesta, să notifice Comisia Europeană, că se încalcă drepturile unui stat european și regulamente și convenții internaționale. Aici este greșeala părții române. Noi avem frontieră cu Ucraina și știm bine că Ucraina nu era un îngeraș înainte de război, era corupție mare, era o nenorocire acolo. Cum de Ministerul de Interne, prin Poliția de Frontieră, nu au avut nicio reacție? Ar fi trebuit să se discute în CSAT. Este o rezervație naturală unică în Europa și nu putem să ne permitem să nu luăm măsuri, pe motivul că este război și să nu-i supărăm pe ucraineni. De fapt pe cei care conduc acum Ucraina, nu pe ucraineni, că ucrainenii sunt foarte supărați pe ce se întâmplă acolo din punct de vedere al deciziilor. Am primit mesaje de la românii din Ucraina, care mă întrebau dacă este legal să-i ia cu forța la război”, ne-a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

România, singura țară care mai dă bani refugiaților ucraineni

Comisia Europeană nu are cum să dea accept pentru Ucraina și nici pentru altă țară în astfel de chestiuni, ne mai spune europarlamentarul Maria Grapini. Acesta a amintit de situația între România și Bulgaria, când România a vrut să facă decolmatarea Dunării și Comisia Europeană a spus că numai cele două state vecine își pot da accept reciproc, iar Bulgaria a refuzat.

”Comisia Europeană a trimis la plimbare Ucraina, i-a spus să ceară acceptul României. Ucrainenii, cu tupeu, au scris Comisiei Europene, în loc să scrie țării vecine, cu care împarte hotarul. Oficialilor ucraineni le arde acum de decolmatare, când mor oameni la ei în țară? Pentru că procesul din Delta Dunării este ireversibil. Iar ei, pe nebăgare de seamă, fac acum nemernic această adâncire, că a spus partea ucraineană că s-a ajuns la 7-8 metri. Lucrurile nu se mai pot întoarce acum, când ei au secat canalele românești și Delta Dunării, care este patrimoniu UNESCO. Noi le-am deschis granițele, am primit milioane de ucraineni, suntem singura țară care încă mai dăm ajutoare în bani ucrainenilor care stau aici, am lăsat să treacă toate cerealele fără taxe vamale și fără controale fitosanitare, pe aprobarea Comisiei Europene că doar tranzitează, dar au rămas în România și ne-am pus toți fermierii în cap că nu-și mai pot vinde cerealele”, ne-a precizat europarlamentarul Maria Grapini.

”Nu mai avem președinte”

Distrugerea unei rezervații UNESCO este inadmisibilă și este a doua palmă pentru România dată de președintele Ucrainei, pentru că prima a fost promulgarea Legii minorităților, susține europarlamentarul Maria Grapini. ”Eu nu cred că România mai are președinte. Nu ne-a reprezentat cu nimic și nu a rezolvat nimic în două mandate. Nu suntem nici în Schengen, am stat cu MCV-ul pe cap până de curând, nu a reușit să facă nimic în ce privește Legea minorităților din Ucraina, cu austriecii ne-a scris să nu-i supărăm, acum ne spune să nu-i supărăm pe ucraineni. Dar el se mai gândește la țara pe care ar trebui s-o reprezinte? Este bătaie de joc ce face Ucraina. Cum să spună Klaus Iohannis, un președinte de țară, că vom vedea? Oamenii ăștia din România care nu și-au făcut treaba trebuie să dea socoteală. Am sistat construcția de autostrăzi pentru cărăbuși, iar aici, unde știi că este un proces ireversibil, tu lași ca altceva să-și distrugă rezervația naturală Delta Dunării. Organizațiile astea de mediu au fost puse doar să împiedice dezvoltarea Românie, că altfel nu pot să-mi explic tăcerea acestora în fața celui mai mare atac ecologic”, a mai afirmat europarlamentarul Maria Grapini.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
4.087 afisari

124 COMENTARII

  1. privesc cu atenție și îngrijorare.
    proasta de grapini mai bine ar învăța să numere !

    • Privește în pisda măti de imbecil ,cu atâta rămâi ,cu privitul bă bolnavule atât rusu ,cât și ucraineanul nazist ne vor răul ,urăsc România, dar tu imbecilul le faci un serviciu scuipând imbecilitatei de garoi neomarxist

    • citeste si da mai departe : Art 394, 397 si 398 Cod Penal , ref Inalta tradare si tradarea de tara .
      NU SE PRESCRIE!
      Atentie Ciuca, Johanis, Aurescu !

    • Grapini a pus punctul I, iar cat despre tine cred ca ai fost scapat in cap cand te-a fatat mata

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    • Esti un b o u ! O fi, si este partial, Grapini mai putin carismatica, dar are dreptate iar Werner, pe langa traficant de copii, falsificator, mincinos, furacios de case, sluga altora de afara a devenit si tradator de tara. Nu e ceva nou in istoria romanilor si a Romaniei.

  2. La ucrainieni nu le pasa de nimeni si nimic. De aia au ajuns si in razboi cu rusii. Daca ar fi dupa gratii toate ar merge mult mai bine

    • ia citeste tu putin istoria ukrainieni sa vezi cu cine ai de a face. astia i-au scarbit pana si pe tatari cu ferocitatea lor!

  3. 🔴🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚫⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪🔴🔴🔴 🔴🔴⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚪⚪🔴🔴 🔴⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚫⚪⚪⚪🔴 ⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪ ⚪⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚫⚫⚫⚫⚫⚪⚪ ⚪⚫⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚫⚫⚪⚫⚫⚫⚪ ⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚫⚫⚫ ⚪⚫⚫⚫⚪⚫⚫⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚫⚪ ⚪⚪⚫⚫⚫⚫⚫⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚪ ⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪ 🔴⚪⚪⚪⚫⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪🔴 🔴🔴⚪⚪⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪🔴🔴 🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚫⚫⚫⚪⚪⚪🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚫⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴🔴🔴

    Steagul asta o sa fluture in Piata Rosie dupa dizolvarea rusiei si eutanasierea lor!

    • Esti dement !
      Ce-ti imaginezi tu, ca un retardat fruntas ce esti, nu se va intimpla vreodata .
      Mai degraba tu vei fi eutanasiat, fiindca , oricum, esti, un vierme, nu mareata natiune rusa !

    • O sa,ți fluture niște pl în cur travestitule ,tu trebuia să atârni la fluturat cârpa lgbt ,ca aia te reprezintă cel mai bine bulangiule

        • tact,0? Ce limbă pisdi măti vb ,agramate,aia de garoi cădlărari urât specimen ești

          • urâtă e țig anca de mă ta !
            „agramate” ????
            o dai pe italiană ?
            ‘cădlărari” ???
            băh pr0stule,ți-am mai spus :ești prost, nici să scrii nu poți !

      • Ba dar tu esti clar cu bagaul in curtea din fundul gradinii. Fmm de tramvai cu kjw ma tii. Baga mi a-și toata pu la in doamna ma ta de jeg globalist

  4. Inca o data si inca o dovada cum cozile de topor antiromani si anti Romania in frunte cu Cocotatul penal Pierdevara ,” reprezinta si apara enteresele altor Tari in detrimentul Romaniei „.

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  5. Odă lui joian cel klaus

    „Scrisoarea Dunării către Klaus Iohannis

    Iohannis, du-te la părinți!
    Cere-ți iertare la izvor!
    Cînd te aud îmi ies din minți
    și simt cum apele mă dor.

    Poate-ai uitat că m-am născut
    la poale de sătuc german.
    De ce zici nein în loc de gut?!
    De ce-ai porniri de bolovan?!

    Eu nu-s sparanghel să mă scoți
    cu sapa, de-ai tăi bieți români.
    Uiți că-s din neam străvechi de goți?!
    Lovi-te-ar apa la plămîni!

    De ce îmi tulburi somnul lin
    și nu mă lași să dorm în stuf?
    Nu-ți place Pontul Euxin?
    Te umple Delta de năduf?

    Iohannis, du-te la părinți!
    Cere-ți iertare la izvor!
    Cînd te aud îmi ies din minți
    și simt cum apele mă dor”

    by Mircea Dinescu

  6. fă-i un vax cu ser coios mă ti !
    lucrezi și în adîncime ?
    recomand 2 metri !
    „acursura” ????
    retardat iliterat !!!

  7. Mutulica, ficusul de la Cotroceni si echipa lui cistigatoare ne-au tradat iar!

  8. Ucraina și UE au făcut p.i.p.i pe România. Acest guvern este o catastrofa, ăștia au vandut tara bucata cu bucata. Abia aștept alegerile…Nu mai bine ieșim noi din UE și ne vedem de viață noastra

  9. daca in Delta, in februarie(un februarie foarte cald cu zapezi care se topesc si raurile duc apa destul de mult de peste tot ca e mai cald ca de obicei) scade apa 70 cm intr-o saptamana… cum va fi la vara?

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  10. Dulapul de la cotroceni trebuie acuzat de inalta tradare si arestat
    Tovarasii procurori se aude ?
    Aveti curaj?

      • Se pare ca iobagii l-au votat in numar mare , acum au mai ramas lingaii in koor si sunt foarte perseverenti astia din urma
        No , acuma ce sa-i faci , daca trebe , trebe . Spor la treaba si sa nu faceti bashici pe limba

  11. Dupa ce dragheaza raketii bratul Chila ca sa isi aduca griul de la Ismail s-a dus delta. Iar Mutu de la Cotroceni ne-a vindut iar! http://www.mmediu.ro/…/upl…/files/EIA%20report%20eng.pdf

  12. ucrainienii au avut verde de la comisia europeana,iar pe obositii astia de la conducere i-au anuntat din august 2022
    TRADATORII au mers pe burta pana ce Grindeanu ,alta naparca ( stia de anul trecut ) a facut subiectul public pentru ca probabil vom avea ANTICIPATE,

  13. Recviem pentru Baia Musura ! Batrinii iubitori ai Deltei , Delta cea adevarata a anilor 60 , stiu ca vom pierde un fenomen natural unic in lume : Baia Musura . E un dar de la Dumnezeu lasat romanilor . Prin cunostintele obisnuite de geo – biologie nu poate fi explicata existenta ei . Supravietuieste de sute de ani , intr-un echilibru fragil , climatic , geologic si biologic , la rascruce de schimbari naturale rapide si vizibile pe parcursul unei vieti , intre o mare care stie sa fie chiar neagra de multe ori si un fluviu pe care il imblinzeste ca prin farmec , Dunarea Cazanelor . Bistroe garanteaza , prin existenta lui namoloasa , disparitia acestei minuni supranaturale . Nu mai avem un Racovita , un Brandza , un Iorga , Borcea sau un Mrazec care sa ne trezeasca ! Alo , Academia , treziti-va din letargia balcanica !

  14. Bai, nu va bagati in seama cu ratatii aia 2-3 care au migrat aici pe site, le-a inchis ordinarul de tapalaba makaroana pe g4media, nu mai pot sa injure acolo pe oricine care nu il linge in kurkubeu pe zdreanta nazista de zdrelinski !! Astia isi schimba conturile ei intre ei, de asta stau toata ziua pe net, din asta traiesc, astia nici macar niste postaci tampiti nu sunt, numai niste agenti agit-prop care din asta traiesc !! Cel mai bine e ca o singura data le dati o mar epw-ula in gura, iar apoi nici nu mai reveniti sa vedeti ce a mai makanit idiotii aia inutili de tefelei vaxxinati in cap, nci un om normal la cap nu il sustine pe jidanul crminal de zdrelinski, si pe gaska criminala din Kievul azovist-banderist !! Asa ca, la tampitul ala care tot injura, multa m UE din partea tuturor care sigur nu vor merge la razboi, doar ca asa vrea dulapul si ciukanezul tradator de neam si de colonie esuata semi-bananiera !! Vedeti ca maciukanezul maidanez deja incepe sa construiasca de la zero 4 spitale de campanii noi, e clar ca crminalii astia va baga in razboi din martie, asa ca scapa numai care poate, restul tefeleilor dusi cu pluta pe Delta Dunarii in sus vor ajunge niste exponate de carne de tun pe toate campiile de neam prost din ukro-na-zia, de o sa le manance lesurile pe acolo corbii !! Altfel, pentru cei care deja au facute toate bagajele la usa, la cea de acasa, nu de la firma, e bine sa invatati de pe acum sa pronuntati corect urmatoarele parole, altfel nu va lasa ungurii la ei in tara, ca si refugiati: Jo napot kivanok, PeSeDe, si respectiv: Jo napot kivanok, PeNeLe 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai ciukanezule, cand o sa te prinda rusnacii aia salbatici, o sa te puna sa faci cursa de 400 metri garduri la fiecare ora 🙂 Ha ha ha 🙂

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  15. Plavanul a tradat tara din nou. Nu ne mai reprezinta de mult timp. De ce nu-l suspendam pentru actiuni potrivnice tarii? Suntem prostii Europei ce hranim si cazam gratis bastarzii Ucrainei. Avem asistatii nostri ce mai facem cu altii?
    Duparazboi nu o sa vedem nicio recunostiinta de la Ucraina. Din contra ne-a luat de prosti si o sa vedeti!

  16. tradatorul si derbedeul asta de werner e mana in mana cu toti strainii care vor sa fure poporul roman.
    inalta tradare, nu se prescrie, guster mut, surd si orbit de lacomie!
    la csat chiar toti sunt frati de inalta tradare cu werner?

  17. DECLANSATI PROCEDURA DE SUSPENDARE A CELUI CARE NU _SI ONOREAZA MANDATUL ,A CELUI CARE NU APARA INTERESELE ROMANIEI SI ROMANILOR.

  18. Ce il intereseaza pe slugoiul tradator derbedeu si eunuc de la Cotroceni, daca nu are urmasi? Nu-l intereseazaa ce va fi dupa ce va ajunge ingrasamant de flori. Tradeaza si distruge tot in tara asta.

  19. O casa de amanet profesionista si cu experienta!!!!
    care reuseste sa satisfaca zeci de clienti lunar prin salvarea de la situatii financiare neplacute temporar. Avantajele amanetului sunt diverse. Alaturi de noi ai oportunitatea de a amaneta o gama larga de obiecte, astfel serviciile sunt urmatoarele:
    ● Amanet aur
    ● Amanet electronice
    . Amanet Masini
    Informatii la 0724998826
    http://www.amanetcar.ro

  20. Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  21. Duimnezeyle, ce nivel cultural au cei care posteaza pe acest forum!!! Uni din voi au gura asemanatoare cu o usa de WC dintr-0 gara de oras de provincie din anii 50; Chiar nu va e rusine? Totusi un forum e un spatiu public, pot intra si copii pe aici. Voi cei sapte ani de acasa nu ii aveti sau ati crescut in canale aaturi de lumpeni? Multi din voi aveti vocabular de frustrati sexual., practicati cu nerusinare un fel de onanie publica. Consultati un psihiatru – cica si impotenta are tratament – cea fizica pentru ca impotenta intelectuala e mai greu de rezolvat!!!

    Domnule Tache aveti responsabilitatea si obligatia sa piuneti un moderator al forumurilo acestui ziar si sa nu permitei astfel de dialoguri!!!

  22. Ce clasa politica e asta care renunta la interesele ei comerciale si de bunastare pt orice nricanimeni care vine prin abuzuri si in afara legilor??? Si asta din neamul rachetilor si omv si toti ambasadorii care devin proprietari de fonduri publice???

  23. Măreț popor democrat.
    Un lider de urmat.
    Iubit pamant binecuvântat.
    Etalon de pace devotat.
    Stat măreț consolidat.
    Un spirit avântat.
    America de laudat.

  24. Multumim mult Sriului si alorlalti speciali pentru inpunerea sclavilor retarzi din fruntea tarii! Misiune indeplinita bai Ionescule, Ciocarlane, Bizadea et Co. Sunteti toti unul si unul de profesionisti, in halul in care este tara ar trebui sa va multumeasca poporul, dar nu altfel ci in mana cu toporul! Fiti mai departe sclavii lui Soros, Cia etc idiotilor. Dupa ce ne bagati in razboi ca pe sclavi sa nu cumva sa fugiti ca tot o sa fiti gasiti Tradatorilor!

  25. pana nu vor fi curatate de lepra masoneriei toate institutiile, inclusiv serviciile secrete, tara nu va intra pe un fagas normal, social, economic si cultural.
    curatenie de jegul masoneriei inclusiv la academia romana care tace malc in toate problemele importante si de viitor ale tarii.
    cum sa decida cu discernamant directorii, presedintii si structurile de specialitate din politie, justitie, inclusiv deserviciile de informatii, daca subordonarea din organigrama oficiala este diferita de cea reala-ascunsa de la lojile lor de descreierati.
    am intalnit secretari corupti carora li se supuneau intregi institutii. sau directori de institutii subordonate la fel de corupti, in fata carora presedinti din consilii judetene sau secretari de stat luau pozitia de drepti. de ce? cum se poate asa ceva?
    sau judecatori si procurori carora le era frica si sa pronunte numele unui presedinte de consiliu judetean, corupt si asta pana la al 7-lea neam politic satanist.
    cum e posibil asa ceva?
    si ne mai miram de werner ca suge plua tuturor?
    astia pe care noi cica ii vedem pe functii mai mici in societate, la lojele lor sataniste ei sunt cica venerabili, scarbele naibii!

  26. Redactia „NATIONAL RO” are o placere MASOCHISTA de a fi injurata in mod ordinar si salbatic,zi de zi, in toate articolele publicate. Numai la acest articol publicat de CLAUDIA MARCU,exista 5 (cinci) postari cu injuraturi de la acelasi DEMENT-PSIHO-COCALAR, fara a fi „cenzurat” de asa zisa redactora CLAUDIA MARCU. ACEEASI situatie este peste tot in Redaciti MASOCHISTA „National.ro”,unde acționari (patronii) impartasesc cu placere injuraturile primite zilnic. Atata timp cat postati in continuare ,”calomniile” (injuraturi ordinare) al DEMENTULUI-PSIHO-COCALAR ,inseamna ca le meritati si asumati cu placere si multumiri. La asa REDACTIE ,asa POSTARI !!.

  27. Sper ca dupa ce termina rusii cu ei, pe Bastroe sa pluteasca doar cadavrele raketilor

  28. Las ca vor avea nevoie de canal raketii, dupa ce ii exetermina rusii, nu vor incapea pe canalul Bastroe, asa ca numa bine ca l-au adincit, sa pluteasca raketii pe Bastroe.

  29. Pai si voi credeti ca daca ne luam 5 submarine de la Emanuel nu dragam largim si gaozi faleze?

  30. Ma da de Pisdeluta can vroia sa faca canalul Bucuresti Marea Neagra Dunere nu a zis nimenea ca omoara toti mistretii si flora. ?Nicusor, se mai face canalul
    din care cu barcuta din Titan ajungi la Mamaia?

  31. cum puteti sa l sustineti pe Stan si Bran Zelenski cand actorul asta de doi bani si a condamnat tara si poporul lui la distrugere ? Mai mult in ceea ce ne priveste pe noi ne a ars cu minoritatile in Ucraina si mai nou ne da la mumu cu Bâstroe. Voi sunteti normali? oare trebuie sa halim vrajeala asta ieftina? politicenii romani incepand cu sasu pana ultimul sunt tradatori si vanzatori de Romania noastra
    ticalosi

  32. Mai avea putin si Mutu de la Cotroceni ne trimitea la Canal, ca si Ceausescu. FMM de slugoi!

  33. Am dus 2 sticlute de Ionica Plimbaretu si sunt acu hatz, la al 2lea paharel 🥃 🥃 🥃 de Gicuțu Daniel… si zau mi-a sait mustarul.
    Pai ma ghaozarilor va spune batranul matelot-dragare inseamna curatire nu adancire, of vai gaozarilor!

  34. Bulangii ,gaozari ,stoarfe globaliste,
    Indivizi cu minti pierdute ,plini de boli
    Au scapat la libertate ,javrele ciochiste
    Fi-var mintile clocite de matoli!

    V-ati pierdut in nepasare si destrabalari
    Vreti acum sa umpleti tara cu alde voi
    Nu veti reusi naparci ,fii de vanzatori!
    Cei normali au alte ganduri si nevoi!

    E -o rusine colosala mersul vostru
    Ca ati apucat pe cai si carari scarboase
    Veti plati la batranete tot compostul
    Si veti fi cu semnul scarbei,afisat pe fata!

  35. BUMERANGUL APOCALIPSEI VA SA VIE CA LEGE A COMPENSATIEI UNIVERSALE ….,Ceea ce urcă, trebuie să coboare. Ceea ce iese, se va întoarce !!!!!!! IOHANNIS TREBUIE SA SFARSESCA MAI RAU CA CEAUSESCU ,ACELA IMPUSCAT FARA JUDECATA ,NEVINOVAT…! ACEST BUTUC USCAT ,SAS-PRES TRADATOR MAXIM TREBUIE SA PLATESCA PENTRU CA ROMANIA SA POATA MERGE MAI DEPARTA ALTFEL….!HMMMM AMIN. Mdaaaa,romani tineti-va la rusi ca sa intre yankeii=NATO=SUA !!!!!! ,,România prin ministrul de externe a antamat cu SUA, încă din 2021 problema susținerii Ucrainei în privința extinderii transportului pe Dunăre și Marea Neagră, ca parte a unui program special al SUA privind marea Neagră. Despre ce program este vorba și ce a discutat Aurescu în vizita sa în SUA? Este vorba de „Black Sea Security Act of 2022” , un document ce a fost introdus în Senatul SUA vara trecută și a fost adoptat în decembrie de Comisia pentru Relații Externe a Senatului SUA. Pe lângă amenajările de la gurile Dunării, proiectul mai cuprinde și ieea unei prezențe maritime stabile, permanente SUA în Marea Neagră. În acest plan, SUA își propune fie să convingă statele riverane ale Marii Negre să modifice Convenția, fie să fenteze prevederile acesteia punând navele temporar sub pavilion românesc. În acest scop se ia în considerare și crearea unei a patra baze militare americane, pe lângă cele de la Kogălniceanu, Deveselu și Câmpia Turzii. Deci se pedalează puternic pe România, care va deveni astfel o mare bază militară americană în care toate interesele naționale vor fi nu doar subordonate ci și călcate în picioare de interesele SUA.supărătoare nu sunt lucrările la canal, deși existența Deltei Dunării este nu doar vitală ci și ultra strategică, pentru că este posibil ca o mare parte din ea să devină mocirlă, de dragul lui Zelensky și al partenerului strategic pe care nu putem să îi supărăm.Supărătoare sunt atitudinea, minciunile și trădarea guvernului și președintelui României. Iar declarațiile lui Ciolacu sau ale lui Grindeanu, sunt, dupa cum se vede, minciuni neobrăzate, pentru că prin poziția pe care o au, nu aveau cum să nu știe aceste aspecte până săptămâna trecută, dar dă bine la ”imaginea PSD” să se facă că nu au știut și au îndeplinit rolul ”avertizorului public”.
    Si dacă tot vorbim de trădare, să nu uitîm de actul semnat de Adrian Severin la data de 03.Mai 1997 de Adrian Severin la Kiev, Emil Constantinescu la data de 2 Iunie la Neptun si ratificat de Parlamentul Romaniei la 7 Iulie. Este vorba de ”Tratatul cu Ucraina”, prin care semnatarii , caci nu se poate spune Romania, ceda Ucrainei tot ce primise cadou de la Rusi, inclusiv Insula Serpilor. Iar asta se intampla in ciuda sau impotriva ”Declaratiei Parlamentului Romaniei privind referendumul din 1991 în care Romania iși apăra teritoriul și cetățenii. Dar acuma ești declarat trădător dacă pomenești de acea declarație.,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger