Cauta

Klaus Iohannis, un nou îndemn pentru vaccinare: „Situația e disperată”

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, un nou îndemn pentru vaccinare: „Situația e disperată”

Președintele Klaus Iohannis a mai transmis un îndemn către populație în contextul crizei uriașe prin care trece țara noastră în valul 4 al pandemiei de Covid-19.

Șeful statului a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de ultimă oră în care admite că situația din spitale este catastrofală. Acesta a confirmat că România primește sprijin din mai multe state UE, dar cheia este la noi: „Nimeni nu se poate vaccina în locul nostru”.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se vaccineze. Acesta a subliniat că toate statele din vestul Europei au reușit să domolească și să țină sub control pandemia de Covid-19 prin vaccinare.

Totodată, în mesajul său, președintele afirmă că în acest moment nu mai există niciun loc liber la terapie intensivă în spitalele din România.

Președintele vorbește despre o catastrofă

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene.

Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru.

Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a transmis Klaus Iohannis.

Ultimele stiri

  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Exit mobile version