Cauta

Klaus Iohannis, luat peste picior după ce s-a fotografiat cu familia Biden: „Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”

klaus iohannis

Klaus Iohannis, luat peste picior după ce s-a fotografiat cu familia Biden: „Tot un zâmbet sunteți... și România vai de ea...”

Klaus Iohannis a publicat pe Facebook, vineri dimineață, o fotografie în care se află alături de soția sa, de președintele american Joe Biden și de prima doamnă, Jill.

Poza a fost făcută la New York, cu ocazia recepției oferite în onoarea șefilor delegațiilor prezenți la Adunarea Generală a ONU.

Klaus Iohannis publică o fotografie alături de soția sa, Joe Biden și prima doamnă a SUA

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, este mesajul postat de Klaus Iohannis.

În doar câteva ore, postarea a strâns mii de reacții și comentarii. Cele mai multe comentarii erau ironii la adresa ipostazei în care s-au prezentat cei din poză.

Val de ironii pe rețelele sociale

Câteva dintre comentarii:

„Ți-au dat accept la viza? Nu pot sa cred”

„Putin câte Putin pentru amândoi!”

„Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”

„Președintele nu se scrie cu p mare, nici prima doamnă, nici șefilor, în acest context. Și-nainte de și, în acest text, nu se pune virgulă. Dacă stau să mă gândesc, nici adunarea generală nu se scrie cu majuscule în limba română.”

„Mi-a stat inima, am crezut că e de la praznicul reginei”

„A cerut azil politic în SUA și nu l-au acceptat!”

„Există Madame Tussauds și la New York?”

„Așa arată oamenii care nu au niciun stres!”

„Un magnet de frigider ne aduceți și noua?”

„Ce frumossss! De ce nu rămâneți acolo? Viata este mai frumoasă la ei”

„Mi se pare că Biden a venit și l-a rugat frumos pe Klaus să fie și el în poză, dacă se poate.”

Klaus Iohannis a susţinut un discurs în plenul Adunării Generale a ONU, a participat la Summitul global dedicat securităţii alimentare şi la Transforming Education Summit.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version