AcasăNewsJudecatoarea Veronica Cirstoiu, trimisa in judecata de DNA

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, trimisa in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis trimiterea in judecata a judecatoarei Veronica Cirstoiu, a fiului acesteia, precum si a fostului patron al Universitatii Craiova, Dinel Staicu, dar si a altor doua persoane, acuzate in acelasi dosar.

Aflati la acest moment in stare de arest preventiv, cei cinci au fost trimisi in judecata, miercuri. Din „Lotul Cirstoiu”, cum a fost numit in presa, fac parte judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti – suspendata din functie la acest moment – si acuzata, printre altele, de luare de mita si trafic de influenta si instigare la spalare a banilor, dar si fiul acesteia, Florin Cergan, acuzat de complicitate la trafic de influenta.

Mai mult, in acelasi dosar este judecat si fostul finantator al Universitatii Craiova, Dinel Staicu, cercetat pentru dare de mita. De asemenea, un avocat si un economist au fost acuzati in acelasi dosar –  de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata, respectiv de complicitate la  dare de mita si cumparare a influentei.

Citeste si: „Taifunul” Dinel Staicu face o noua victima. Afla comisionul avocatului intermediar din „Lotul Cirstoiu”

CSM a decis: “Judecatoarea spagara”, Veronica Cirstoiu, suspendata din functie

340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger