AcasăDezvaluiri„Taifunul” Dinel Staicu face o noua victima. Afla comisionul avocatului intermediar din...

„Taifunul” Dinel Staicu face o noua victima. Afla comisionul avocatului intermediar din „Lotul Cirstoiu”

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, limbarita controversatului afacerist Dinel Staicu produce un adevarat cutremur care zgaltaie Justitia. Iar pronosticurile ca fostul finantator al echipei de fotbal Universitatea Craiova, deja aflat dupa gratii, va trage dupa el in arest un incredibil numar de avocati si judecatori se adeveresc pe zi ce trece.

Veronica Cirstoiu de la CAB a fost identificata drept „judecatoarea de un milion de euro”
27.08.2013 – „National” a dezvaluit iminenta unor noi arestari in dosarul lui Dinel Stoica

Astfel, ieri a venit randul unui nou avocat sa fie retinut de catre procurorii anticoruptie, Lucian Bogia fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Incepand cu luna aprilie a anului trecut, invinuitul a primit de la Staicu Marian suma totala de 420.000 euro, lasand sa se inteleaga ca are influenta asupra judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Penala.

Nou val de denunturi

Dupa arestarea judecatoarei Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, sarabanda retinerilor a continuat cu noi nume. Iar cercul invinuitilor se extinde tot mai mult, pentru ca suspectii intrati in ancheta DNA au preferat sa colaboreze deplin cu procurorii anticoruptie. Astfel, avocatii Adriana Dascalu si Daniel Petre au facut deja denunturi complete, iar ultimul retinut, avocatul Lucian Bogia, va pune si el umarul, mai mult ca sigur, la completarea acestui incredibil puzzle al spagii, format din zeci de magistrati. Reamintim ca totul a pornit de la incercarile disperate ale lui Dinel Staicu de a scapa de condamnarea pronuntata in dosarul „Transgaz”, omul de afaceri punand la dispozitie, prin intermediul fratelui sau, o suma uriasa de bani, pentru a cumpara influenta mai multor inalti magistrati de la Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie si chiar Curtea Constitutionala.

author avatar
Catalin Tache
1.068 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger