Cauta

Jens Stoltenberg se dă Batman și Radu Tudor îl aplaudă

Rar ne-a fost dat să vedem atâta servilism și pupincurism. Toată ziua, Antena 3 a rostogolit o declarație de-a dreptul grețoasă a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg care, în cadrul unei reuniuni online a Consiliului Nord Atlantic cu miniștrii de externe pe tema COVID-19, a pozat în eroul națiunilor oarbe și plătitoare.

Potrivit lui Stoltenberg, acest Mircea Geoană de origine norvegiană, NATO sprijină România în lupta cu coronavirusul. Sărbătoare la Antena 3, Radu Tudor în delir: gata, suntem salvați, NATO e aici! Nu aplaudați încă și nici nu ieșiți din izolare pentru că marele ajutor NATO dat atât României cât și celorlalți aliați a constat în… facilitarea transportului aerian a unor materiale și echipamente din China și Coreea de Sud. Adică, dacă nu era NATO nu mai zbura nici pasărea pe cer, nici echipamente (pe banii noștri) nu vedeam, nici Radu Tudor nu mai… avea ce să pupe. Păi dacă toate marile companii aeriene sunt la sol, normal că te lauzi cu două amărâte de transporturi, nu-i așa? Ipocrizia NATO, chiar mai nesimțită ca a Uniunii Europene,  nu are limite, Stoltenberg gesticulând și repetând nervos cât de important e rolul NATO în salvarea omenirii și ce eforturi se fac pentru ca aliații să se simtă… aliați. Aliați pe lângă un dric poate, dacă luăm în calcul declarațiile lui Emmanuel Macron potrivit cărora NATO este în moarte cerebrală.

Dar nu, Radu Tudor vede un ajutor nesperat pentru România. Impresionant, senzațional, excepțional doar în mintea lui de jurnalist obișnuit să plece capul în fața oricărui oficial tupeist și antrenat să aburească populația. Cum, măi Răducule, “Olanda ne-a permis să cumpărăm un spital” ? Trebuia să ne dea voie Olanda? De cât servilism și pupincurism ești capabil?

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version