Cauta

I.D. Sarrieri, esec la Paris. Iulia Dobrin, “cu chilotii in vine”

Genul de femeie careia ii place sa afiseze putere prin toti porii si care nu concepe sa piarda (deh, invartitul asta prin asa-zisa lume buna iti da aripi), creatoarea de lenjerie intima Iulia Dobrin incepe sa cunoasca esecul. Brandul sau, I.D. Sarrieri, se zbate sa mai existe si, culmea ironiei, afacerea e de-a dreptul cu chilotii in vine.

Hartie in geam

Iata ca, in prag de Sarbatori, zile pe care orice comerciant le asteapta cu sufletul la gura si cand se presupune ca vanzarile inregistreaza o crestere semnificativa , Iulia Dobrin trage obloanele. Si inchide unul dintre cele mai importante magazine pe care le detine, cel din Paris, situat  vizavi de Palatul Elysee.

Asa se face ca extravagantele vitrine I.D. Sarrieri sunt acum prafuite si acoperite cu o simpla hartie. De altfel, brandul I.D. Sarrieri, creat de romanca noastra  (apropo, ei ii place sa i se spuna “frantuzoaica”) in 1992, se zbate sa reziste intr-o piata in care de la infiintare si pana acum au mai aparut cateva zeci, mai de top.

Problema lantului I.D. Sarrieri e mai veche, totul incepand cam din 2012 cu intarzierea salariilor, apoi neplata furnizorilor. Detalii pe care fosti sau actuali angajati ai Iuliei Dobrin nu se sfiesc sa le posteze pe internet.

La bratul lui Tiberiu

„Mama“ I.D. Sarrieri, alături de „tovarăşul“ ei, Tiberiu Manu Zigu

Cu toate acestea, Iulia Dobrin se tine tare si nu vrea nici in ruptul capului sa dispara din topurile cu femei puternice din business. “Consolarea”, atat morala, cat si financiara, se numeste afaceristul Tiberiu  Manu Zigu, cu care Iulia Dobrin se tot afiseaza de cativa ani. Intre timp, omul de afaceri buzoian ar fi divortat pentru a-i fi “tovaras” creatoarei de lenjerie intima. Cu treburi mai mult prin Dubai decat la Bucuresti, Tiberiu Zigu este unul dintrei cei trei patroni ai controversatei firme Relad. Alaturi de asociatii sai Adrian Roncea si Laurentiu Stratulat (ultimul cunoscut mai degraba gratie scandalului conjugal in care a fost implicat, atunci cand sotia Adnana l-a inselat cu Dan Helciug, vocalul trupei Spitalul de Urgenta), Tiberiu Zigu a bagat in insolventa Relad ca sa scape de imensele datorii (catre 45 de creditori, banci si furnizori de medicamente – adica o teapa de vreo 300 milioane de euro), mutand insa activele pe o alta firma. In prezent, Zigu e decis sa dea tunuri si in imobiliare. Dar, poate, de asemenea, sa se bage, de dragul partenerei, si in afacerile cu chiloti.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version