Cauta

Informare meteo. Ninsori in aproape toata tara, dar si polei

Ninsorile, dar si precipitatiile mixte vor continua sa cada si in orele urmatoare. Cel putin asta anunta meteorologii, luni, prin intermediul unei informari meteo emise la ora 10.

Dupa cum anuntase, recent, chiar directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, odata ce Codul Galben de ninsori emis pentru zece judete din sud-vestul si sudul tarii va expira, este posibil sa fie emisa o informare prin care se anunta noi astfel de precipitatii, dar cu vant mai domol, acest lucru s-a intamplat, luni dimineata. De altfel, la aceasta ora in Capitala ninge slab.

Din cate precizeaza Administratia Nationala de Meteorologie, informarea intra in vigoare in aceasta seara, la ora 18, si ramane valabila pana marti la pranz, la ora 12. Sunt anuntate ninsori, precipitatii mixte, dar si depuneri de polei, cu precizarea ca, desi aria ninsorilor va cuprinde o mare parte din tara, precipitatiile nu vor fi insemnate cantitativ. Din cate mai adauga specialistii, in Muntenia si Olteania se va forma un nou strat de zapada, insa nu foarte insemnat- de doar 10 centimetri.

Situatia va fi mai dificila, din punct de vedere al circulatiei rutiere, in Dobrogea si in sud-estul Munteniei, unde, avand in vedere ca precipitatiile vor fi mixte-ploi si lapovita- va aparea poleiul, care duce la ingreunarea traficului rutier, carosabilul devenidn alunecos.

Vestile despre vreme nu se imbunatatesc prea mult nici cand vine vorba despre intervalul de dupa expirarea valabilitatii prezentei informari meteo, pentru ca, din cate anunta specialistii, si zilele urmatoare vor fi precipitarii, dar mixte, si indeosebi in sud. Care, desi slabe cantitativ, pot duce la formarea de polei.

Ultimele stiri

  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Exit mobile version