Cauta

Ilie Nastase, inchiriat de Robert Negoita pentru campanie

In timp ce unii candidati platesc artisti ca sa le cante alegatorilor si le ofera mititei si bere la halba, Robert Negoita a gasit o alta metoda de a-i impresiona pe bucuresteni: l-a inchiriat pentru cateva ore pe fostul mare tenismen Ilie Nastase, pentru a se poza cu el.

Dupa concursul cu iz de mita electorala organizat pe Facebook, candidatul Uniunii Social Liberale la Primaria Sectorului 3 a bagat din nou mana in buzunar. El a organizat o conferinta, la o cafenea din Centrul Vechi al Capitalei, unde s-a dus la brat cu celebrul Ilie Nastase, fostul mare tenismen roman. Rolul lui Nastase a fost unul simplu: a stat la masa cu Robert Negoita si le-a spus celor prezenti ca il va sustine pe candidatul la Primaria Sectorului 3. Totusi, pentru fosta glorie a tenisului va fi imposibil sa-l gireze cu votul sau pe candidatul USL, intrucat el locuieste in Sectorul 1, in zona Dorobanti. Altfel spus, intreaga conferinta a fost un simplu teatru, menit sa-i impresioneze pe alegatorii din Sectorul 3. Faptul ca timpul lui Ilie Nastase costa enorm nu mai e un secret pentru nimeni. Este o celebritate, iar fara cateva zeci de mii de euro, Nasty nu se deranjeaza sa filmeze intr-o reclama. Iar cum evenimentul organizat de Robert Negoita a fost un simplu „spot publicitar”, este interesant de de aflat cum a fost platit Ilie Nastase: cash sau cu vouchere, precum castigatorii concursului pe care candidatul l-a organizat pe Facebook.

Chiar si mita electorala e tot pe vorbe

„National” a dezvaluit, in urma cu cateva zile, ca Robert Negoita a organizat un concurs pe Internet, in incercarea de a convinge tot mai multa lume sa-l voteze. Cei care s-au inscris la concurs au fost obligati sa mearga la Palatul Parlamentului, la o intalnire cu Robert Negoita, pentru a primi „un cod secret”. Ieri, unul dintre participanti s-a declarat indignat de faptul ca, desi s-a prezentat la conferinta lui Robert Negoita, nu a primit respectivul cod. „Nu este corect! Am venit acolo doar pentru a lua codul si a merge mai departe in concurs. Nu mi-a dat nimeni niciun cod!”, a marturisit unul dintre participanti, pe pagina de Facebook a lui Robert Negoita. Iar asta demonstreaza ca pana si mita electorala promisa de candidatul USL alegatorilor e tot o gogoasa!

[poll id=”272″]

Ultimele stiri

  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Dana Budeanu a căzut cu tronc politicienilor de pe Planeta Venus
  • Dinamo joacă în „Misiune Imposibilă”
  • O monedă mai puternică decât orice ban. Frica
  • Revoluție în fotbal: camere video pentru arbitri!
  • UPDATE. Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 2 al Capitalei/O persoană a murit
  • Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari
  • Exit mobile version