Cauta

Ilie Nastase, in vizorul politistilor de doua ori in cateva ore: „Ma duc la CEDO”

Ilie Nastase a castigat 58 de titluri in cariera

Ilie Nastase a ajuns sa dea explicatii oamenilor legii de doua ori, la distanta de doar cateva ore.

In prima faza, a fost controlat in trafic, undeva in nordul Capitalei, dupa ce iesise de la un restaurant unde, din cate a explicat chiar fostul tenismen, la posturile de stiri la care a intervenit telefonic in direct, vineri dimineata, a mancat si a baut trei beri.

De altfel, fostul senator a declarat si faptul ca a admis acest lucru politistilor. A suflat in etilotest, rezultatul fiind, din cate sustine Nastase, 0,05, dar nu a dorit sa dea probe biologice care sa ateste alcoolemia.

Nastase a fost incatusat si dus la sediul Politie Rutiere, pentru a da o declaratie. „Da, i-am jignit, pai daca eu – persoana de 72 de ani, fost parlamentar, fost general spun ca am baut 3 beri, pai crede-ma, mai baiatule. (…) Bun, am refuzat, da-mi amenda, cat trebuie, dar nu-mi pune, mai, catusele (…) daca a iesit la alcoolemie, 0,05, de ce sa mai faci sangele?”, a reactionat fostul sportiv, la Realitatea Tv.

Totodata, Ilie Nastase a anuntat ca va merge la Spitalul de Urgenta, pentru a-si scoate certificat medico-legal, acuzand leziuni la maini, de la incatusare, decis sa se adreseze CEDO, pentru a-si sustine cauza. Zis si facut, cateva ore mai tarziu de la primul incident.

Nastase nu s-a mai urcat la volan, ci a mers pe scuter. Doar ca acolo a intrat in atentia unui alt echipaj de politie, in zona spitalului Floreasca. Acuzat ca ar fi trecut pe culoarea rosu a semaforului, Ilie Nastase a negat. „Am trecut pe linia (culoarea-n.n) verde, dar cica n-am nu stiu ce asigurare si am dosar, auzi… (…) ei stateau la panda acolo. (…) n-am facut nimic, am un dosar penal, auzi … m-au oprit ca au zis ca am trecut pe rosu, cand era verde”, a sustinut Nastase in fata reporterilor, pana sa urce in masina Politiei, pentru a merge la Brigada Rutiera, la declaratii.

Intrebat daca s-a ales cu al doilea dosar in cateva ore, Nastase a raspuns: „nu stiu, intreba-i pe ei”. „Ma duc la CEDO (…) ca aici n-am nicio sansa cu politistii, cu militienii”, a acuzat fostul camion de la Roland Garros.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version