Cauta

Guvernul ne reguleaza in fiecare zi. O iesi ceva?

Libertatea

”Sfarsitul Europei!” Asa dadea in bobi fituica creatoare de panica in someri si coafeze cu statut de cititori fideli. Speriati de dezastru, s-au adunat in scara blocului si au asteptat.

A doua zi, Europa era la locul ei. A treia zi, la fel. Nasol, Libertatea! N-a mers. Mai incearca. Zi-i si tu macar ca, in caz de vreme defavorabila, se va tine la sala. Stateau aia ca prostii in strada, degeaba.

Click

Oana Zavoranu: ”Asta e dansul, traire, simtire, dragoste, pasiune, ura uneori, sentimente inabusite, trairi controversate, dar e mereu ceea ce nu poti exprima poate in cuvinte”, incearca ea sa convinga. Are dreptate fatuca, vorba este greu si viata e periculos! Dupa ce s-a filmat dansand in lenjerie intima si a postat filmuletele pe internet, Zavoranca promite un nou videoclip cu ea in cel mai scurt timp. Ca sa fiu cinstit, exact de asta ma tem cel mai tare.

Acasa TV

”Oana este o mahalagioaica, o golanca si o curva. Scuzati-mi cuvantul, dar cum se numeste altfel o femeie care isi insala sotul? Putea sa se culce cu cine voia ea, dar nu trebuia ca Pepe sa afle”, a spus Costin Marculescu pentru PoveStiri Adevarate de la Acasa TV. Morala: daca rastoarna pe spate trei patrimi din masculii tarii, fara ca sotul/sotii sa stie, Oana poate merge la manastirea carmelitelor. Asta chiar ar fi de breaking news, protevistilor!

O jumatate din presa

Populatia Romaniei va disparea pana in anul 3200 daca se pastreaza trendul descendent al natalitatii, dupa informatiile furnizate de revista The Economist. Insa jumatatea asta de presa nu spune si de ce. Explicatia este simpla si tine de incompatibilitatea speciilor: chiar daca Guvernul ne reguleaza in fiecare zi, nu iese nimic! Sa-ncercam prin spori, domnu’ Boc?

Cealalta jumatate de presa

Bianca Dragusanu se considera un model pentru tinerele din ziua de azi. Creatura este inconstiena, zic eu, de unde sa aiba tara atatia fotbalisti si de alde Bote care sa testeze spusele ei? Asadar, daca nu v-a luat copila bacul, faceti-o repede Dragusanu. Sinucidere lenta si placuta va doresc!

Evenimentul zilei

Doi ziaristi cu greutate au asternut covor de floricele pe ulita lui Sebastian Lazaroiu catre Cotroceni. Personal, tipul nu a reusit sa ma convinga. Si daca nu i-a iesit din prima, slabe sanse pe mai departe. Eu voi continua sa-l votez pe Basescu. Stiu ca nu mai poate fi presedinte, dar tocmai d’aia!

Cancan

Madalin Ionescu, despre mariajul cu Siscanu: „Nu ne-am luat din plictiseala, ci pentru ca ne iubim enorm”. Romantic. „Nu putem sta mai mult de cateva ore unul fara celalalt“.  Sensibil. Dar chiar nu l-a intrebat nimeni despre asta. Si nici despre ailalta. „Cristina nu este insarcinata in acest moment”, marturiseste bagatorul de sine in seama, lovind direct cu un croseu inconstient in figura lui Razvan Dinu, de a lasat Click-ul fara suflare. Care Razvan Dinu, cu trei saptamani in urma, tocmai dadea ca sigur ca doamna este. Imi vine sa scriu “gestanta”, dar cica ar fi peiorativ.

Adevarul

Din slova nepretuita a Marelui Cartianu: “Mare vitejie pe malul marii! Un derbedeu paranoic si un impostor cu privilegii de revolutionar au pus de-o mica mineriada la Ziua Marinei, dar s-au cacat pe ei de frica la prima confruntare cu jandarmii”. Cata culoare si savoare, Gregoire, spune-o si cu glas tare, sa ti se umple gura. Ca ziarul l-ai umplut deja.

Jurnalul National

Mihai Gadea

Ne rupe mereu retina cu reclama pentru Intact Media Academy. Scoala de inalta calificare jurnalistica, daca ar fi sa te iei dupa titlu. Numai ca Alessandrei Stoicescu ii scapa cu drag -atentie la ligamente!- formulari gen “La Bacau”, “La Bagdad” sau chiar cu patima si oarecum pofticioasa “scopul acestei actiuni”, “in timpul acesta”, “scopul initial” etc.  Cat despre Mihai Gadea, aproape ca ma ia o revolta viscerala. Cand o afla ca adjectivul se acorda in gen, numar si caz cu subiectul, mai vorbim. Pana atunci, Intact Media Academy ramane un fel de scoala de tampirea mintilor, cu profesori repetenti.

Hronicar

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version