Cauta

Gusti Lazar, acest Pinocchio al Justitiei

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, sufera de mitomanie. Mai concret, are mania de a minti oriunde, oricand, pe oricine. Dupa ce a negat zile in sir ca l-ar fi cunoscut personal pe actualul presedinte Klaus Werner Iohannis sau ca a depus la dosarul sau de candidatura pentru sefia Ministerului Public vreo clasare a dosarelor actualului presedinte al tarii, o ”bomba” de document i-a sarit in fata lui ”Pinocchio” de la Parchetul Alba Iulia, ajuns seful magistratilor din toata tara.

Justitia a fost zguduita, inca o data, din temelii de  minciunile lui Gusti, date in vileag acum de luju.ro. Actul aparut este o clasare a unui dosar in care era cercetat actualul presedinte Iohannis pe cand era primar al Sibiului. Klaus Iohannis, alt mincinos, a fost cercetat, atunci, pentru mai multe infractiuni savarsite ca edil. Iar, ”Pinocchio” de la Parchetul General era cel care a semnat actul de clasare al dosarului, exact la cateva zile dupa ce Werner Iohannis fusese ales presedinte. Ca sa vezi ce intamplare! Intre timp, suferind probabil de mitomanie, Gusti Lazar a negat sau a uitat ce a semnat. Conform luju, ”acest document a fost transmis in 20.11.2014, fix in data in care a fost finalizat dosarul de catre procurorul Iustin Bic, si la patru zile de la momentul la care Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei”.  Adresa de la PCA Alba Iulia arata cum Augustin Lazar a luat la cunostinta de dosarele lui Klaus Iohannis, in ciuda declaratiilor sale potrivit carora nu a semnat niciodata niciun act care sa il vizeze pe presedintele Romaniei. Pe de alta parte, amintim ca, ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca la mapa profesionala a lui Gusti, prin care a fost numit Procuror General al Romaniei, a fost atasata si o adresa prin care un dosar al actulului presedinte a fost clasat. Augustin Lazar a negat cu vehementa acest fapt, sustinand ca ar fi vorba despre o clasare data de un alt procuror, magistratul Cristian Lazar. Deh, Pinocchio nu se dezminte.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version