Cauta

Geoana isi duce scaunul de la Senat la Curtea Constitutionala

A fost nevoie de excludere ca Mircea Geoana si social-democratii sa aiba, in sfarsit, o strategie comuna: contestatia la Curtea Constitutionala.

Mircea Geoana se agata cu disperare de functia de presedinte al Senatului

Desi au avut parte de un divort plin de scantei, care ar umple de invidie toata suflarea mondena a tarii, Mircea Geoana si “tovarasii”carora deunazi le spunea “adio” isi vor uni destinele cu ajutorul CCR. Si asta pentru ca Geoana tine mortis sa conteste hotararea prin care a fost schimbat din fruntea Senatului , iar social-democratii vor sa-si parasca adversarii ca le-au furat jucaria. “Daca presedintia Senatului, pe baza votului din plen, ajunge la Putere, ne vom adresa CCR si vom vedea ce se va intampla atunci”, a precizat senatorul PSD Dan Sova, la putin timp dupa ce Geoana anuntate ca depune si el contestatie tot la Curtea Constitutionala.

Se agata de scaun

Pana sa hotarasca judecatorii daca a fost sau nu incalcate legile si regulamentele, Mircea Geoana a propus inghetarea procesului de suspendare. Cica din motive economice, ca sa nu se inflameze pietele exeterne. “Opozitia a inceput o destabilizare si a primei functii in stat si celei de-a doua functii in stat. (…) Orice element de instabilitate politica alimenteaza nervozitatea pietelor si face situatia noastra si mai delicata”, a sustinut Geoana, care, desi tine cu dintii de fotoliul de presedinte al Senatului, este dispus oricand sa paraseasca biroul. “Era al lui Ceausescu pe vremea lui, cred ca are si demoni pe undeva”, considera fostul pesedist. n

Lazaroiu l-ar lasa pe Geoana la butoane

Sebastian Lazaroiu

Nu ar fi razbunare mai dulce pentru cei de la Putere decat sa-l tina pe Mircea Geoana lipit de scaunul pe care si-l doreste cu atata ardoare. O spune Sebastian Lazaroiu, care ii sfatuieste pe democrat-liberali sa nu-l schimbe pe fostul pesedist de la sefia Senatului. „Cred ca lacomia n-ar trebui sa-i faca pe cei din Coalitie sa nu vada avantajele mentinerii lui Geoana in fruntea Senatului. E sigur ca el nu va mai bloca legi de acum inainte”, a conchis Lazaroiu.

Ultimele stiri

  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Mercedes recunoaște: mașinile electrice nu-i măresc profitul
  • Rareş Bogdan: Avem o șansă istorică pentru Capitală/Referiri la „partidul extremist” AUR: Să sperăm că partidul pro-rus nu va intra deloc în Parlament
  • Umanismul golănesc al Occidentului
  • Trump Trade Wars 2.0 – pericol real sau sperietoare?
  • Am avut un ministru formidabil și n-am știut
  • Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj
  • Exit mobile version