Cauta

Gardienii, bagati cu japca in CSAT

Infiintarea Politiei Locale nu poate fi catalogata decat o catastrofa. In afara faptului ca s-a dat o paine de mancat unor oameni, botezarea gardienilor publici drept politisti si impopotonarea lor cu uniforme specifice a provocat  haos.

Ministrul Traian Igas nu renunta in ruptul capului la planurile sale

Iar subjugarea celei mai importante structuri a Ministerului de Interne  acestor parodii nereusite de forte de ordine chiar ar putea provoca implozia intregului sistem. Zeci de mii de politisti de la Ordine Publica refuza sa treaca in subordinea fostilor gardieni. Si implicit a stapanilor acestora, primari dintre care puzderie sunt cercetati penal. Dar, dupa informatiile noastre, Traian Igas intentioneaza sa aplice ultima solutie pentru indeplinirea angajamentelor asumate : fortarea „cengiului” printr-un proiect care sa primeasca de urgenta girul CSAT !

Fratia generalilor

O viitoare sedinta CSAT ar trebui sa asigure girul pentru amputarea Politiei Romane
Razboaiele interlope purtate pe strazi intre clanurile tiganesti sunt pistol cu apa fata de bataliile duse prin birouri de generalii care se lupta pentru castigarea suprematiei la conducerea Politiei Romane. Una fracturata de atata vreme de prea multele grupuri de interese. Numai ca, spre cinstea lor, cel putin de aceasta data, generalii nu au mai tinut cont de apartenentele la gastile rivale si s-au opus la unison planului conducerii Ministerului de Interne de a-si taia singuri craca de  sub picioare prin absorbirea structurilor de Ordine Publica de catre Politiile Locale. Unii pe fata, altii mai pe sestache, terfeliti de Igas la miez de noapte. Dar, au rezistat cu totii!

 

 

 

Vrajeala sigurantei nationale

Gardienii publici cad mereu in picioare

Prinsa probabil pe picior gresit de pozitia intransigenta a sefilor politistilor, conducerea Ministerului de Interne a cautat cu disperare o solutie prin care sa fenteze aceasta opozitie neasteptata. Iar cum pana si  generalii considerati mai maleabili s-au eschivat sa faca propunerea de trecere a Ordinei Publice la primarii, sursele noastre sustin ca deja se ia in calcul ca amputarea Politiei Romane sub girul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Astfel, intr-o sedinta a CSAT ar urma sa se ia in discutie un astfel de proiect, argumentat cu „bla – bla” – ul reformei administratiei si a sigurantei nationale in virtutea incidentelor de dezordine sociala de prin alte tari. Iar promotorii se bazeaza pe pronosticul ca atunci vor pleca singuri alte cateva mii de politisti. Astfel, nu doar ca se va indeplini planul de 10 000 de caschete decapitate, dar chiar va fi depasit!!!

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version