AcasăOldSHOW AVIATIC la BANEASA. Afla programul spectacolului aerian de duminica, de pe...

SHOW AVIATIC la BANEASA. Afla programul spectacolului aerian de duminica, de pe Aeroportul Aurel Vlaicu!

(foto: aripiromanesti.ro)

Spectacol pe cerul Capitalei! Amatorii de show-uri aviatice sunt asteptati, duminica, incepand cu 9.30 dimineata, sa vada o parada aeriana cu totul deosebita!

(foto: aripiromanesti.ro)

Daca sambata vremea nu a tinut cu pilotii care s-au pregatit pentru a impresiona publicul, si nici cu cei care se pregatisera sa vada show-ul aerian pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, motiv pentru care spectacolul a fost reprogramat pentru 22 iunie, in aceasta dimineata vremea e perfecta pentru zbor, norii lipsesc de pe cer, asa ca s-a dat startul regalului aviatic!

Pilotii s-au pregatit indelung pentru a „desena” cerul Bucurestilor si pentru a-i impresiona pe micii spectatori, dar nu numai, cu un show la mare inaltime! Si, din cate s-a vazut de la primele ore ale zilei de duminica, numarul celor care se indreptau catre zona Baneasa, cu transportul in comun, pentru a urmari show-ul aerian a fost destul de mare.

Asadar, amatorii de astfel de evenimente sunt informati ca accesul publicului la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition – BIAS 2014, de la Baneasa, este liber! Organizatorii au anuntat pe site-ul oficial al evenimentului ca, in acest an, show-ul aviatic ce reuneste elita acrobatiei aeriene mondiale va cuprinde doua sectiuni principale de evolutii aeriene.

Show-ul aerian a inceput la 9.30, cu un survol al Fortelor Aeriene Romane, urmat de 30 de minute de spectacol asigurat de catre reprezentantii Aeroclubului Romaniei, si de momentul pregatit de team-ul Air Bandits. Nu vor lipsi nici Luca Bertossio si Flying Bulls, Baltic Bees, si nici Aeroclub Galeb, aflati pentru prima data la evenimentul din Capitala. Acestora le urmeaza, pregatiti sa faca show pe cerul Capitalei, Jurgis Kairys. Prima partea a programului se va incheia cu exercitiile Fortelor Aeriene Romane.

Dupa o pauza, programul show-ului cuprinde o a doua sectiune, incepand cu ora 18. Specialistii in aviatie revin la mansa si promit sa faca un show de neuitat pentru privitorii prezenti la BIAS 2014, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Nu vor lipsi din program mult-asteptatul zbor in crepuscul.

Seara se va incheia la fel de spectaculos pe cat a inceput, insa de aceasta data nu va fi un show pe cer, ci pe scena! Pentru ca, incepand cu ora 22, organizatorii evenimentului aviatic le-au pregatit bucurestenilor surpriza de exceptie: un concert sustinut de Cristi Minculescu&Nutu Olteanu Supergrup.

Citeste si: Spectacol aviatic, sambata, la Baneasa. Zeci de avioane au “desenat” cerul Capitalei – VIDEO

Baneasa: Show aviatic impresionant, in weekend – VIDEO

author avatar
Cristina Stefan
1.561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger