AcasăNewsBaneasa: Show aviatic impresionant, in weekend - VIDEO

Baneasa: Show aviatic impresionant, in weekend – VIDEO

(foto: insport.ro)

Spectacol aerian, sambata si duminica, la Baneasa, cu ocazia implinirii unui secol de istorie aeronautica a Aeroportului Baneasa-Aurel Vlaicu. Nu mai putin de 100 de avioane si elicoptere vor participa la show-ul de pe cerul Capitalei. Intrarea publicului este libera, au anuntat organizatorii.

(foto: insport.ro)

Dupa luni intregi de munca si repetitii, pilotii sunt pregatiti sa le ofere bucurestenilor, dar nu numai, un spectacol la mare inaltime. Astfel, cei care doresc sa vada live show-ul aerian din cadrul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) sunt invitati, in acest weekend, la Baneasa, pentru ca vor avea ce vedea: acrobatii cu avioane, cu planoare, dar si demonstratii ale parasutistilor.

[youtube]9DrmHKn24VA[/youtube]

De sambata dimineata si pana duminica la amiaza, pe cerul Capitalei vor putea fi urmarite mai multe feluri de aparate de zbor, in demonstratii complexe. „Show-ul incepe sambata, la ora 10.00, si se va incheia duminica, la 14.30. Vom avea peste 70 de aeronave care participa la aceasta demonstratie, parasutisti civili si militari, vom avea zboruri de agrement, foarte multe formatii de acrobatie cu avioane, cu planoare”, a declarat directorul general al Aeroclubului Romaniei, George Rotaru, potrivit RealitateaTV.

Amatorii de astfel de evenimente sunt asteptati sa urmareasca spectacolele in spatii special amenajate, ferite de razele arzatoare ale soarelui de iulie. Mai mult, pe langa aceste show-uri, publicul care vine la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) poate admira o serie de expozitii de profil. „Vom avea o expozitie statica, aflata intr-un hangar foarte mare. De asemenea, sunt doua expozitii statice in aer liber. Publicul este asteptat cu drag, are toate facilitatile asigurate, inclusiv locuri pentru umbra”, a adaugat Rotaru.

Mai trebuie sa stiti ca intrarea publicului este libera si accesul se face pe la Romaero. Totodata, organizatorii va anunta ca nu pun la dispozitie locuri de parcare celor care vor asista la show si vor sa vina cu masina personala.

[youtube]-SV5P0chKy8[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger