Cauta

Elitele bancare eutanasiaza petro-dolarul

Matematic vorbind, matricea dolarului si-a efectuat toate operatiile si-si incheie misiunea, intr-un mod spectaculos, printr-un razboi.

Rafinariile saudite vor lucra zi-noapte sa scoata petrol

Dolarul si-a servit stapanii cu credinta, nu poate fi lasat sa moara dupa cum vor „dusmanii”, ci trebuie eutanasiat. Elitele bancare au planuit o criza globala controlata si un razboi, prin care sa-si fructifice ultimele rezerve.

Mecanismul petro-dolarului

Dupa ce presedintele american Richard Nixon a scos dolarul din ecuatia sustinerii cu aur, a trebuit sa apara un alt mecanism de garantare a lui la nivel international. Aceasta garantie a fost petrolul, iar partenerii arabi, full de petrol, au acceptat sa creasca pretul petrolului si sa-l vanda doar pe dolari. Toti acesti dolari „reciclati” se intorceau in sistemul bancar bazat pe dolar. Din acest punct de vedere, unele natiuni arabe bogate in petrol s-au dovedit a fi extrem de cooperante! Altele, insa, nu! Iar acele „altele” au devenit ori dusmani ai democratiei, ori ai „modului american de trai”. Corect! Modul american de trai e bazat pe petro-dolar. Saddam Hussein incepuse sa vanda petrol pe euro, a trebuit sa fie eliminat. Muammar Gaddafi a indraznit sa propuna o moneda a natiunilor arabe bogate in petrol, incluzand si elementul de stabilitate, aurul, anume Dinarul de Aur. Gaddafi trebuia eliminat. Iranul a calcat stramb inca de la deschiderea Bursei Petrolului, din 2008, cand s-a aratat dispus sa vanda petrol pe orice, numai pe dolari nu. Iata de ce acum e cap de lista pentru razboi! Elitele bancare distrug competitorii, eutanasiaza petro-dolarul, pregatind terenul pentru un nou sistem mondial.

Arabia Saudita scade pretul barilului

La intrunirea Bilderbergilor din vara trecuta s-a dat unda verde razboiului in Orientul Mijlociu, numai daca se poate pastra petro-doalrul sub 200 de dolari barilul. Ieri, Arabia Saudita, pilonul de rezistenta al petro-dolarului, a decis marirea volumului de exploatare, prin deschiderea unor puturi vechi, ca sa poata pastra pretul petrolului in limitele admise de Bilderbergi, sperand sa-l aduca la „pretul corect de 100 de dolari barilul”.

Ultimele stiri

  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Exit mobile version