Cauta

Elena Udrea da ochii, pentru prima data, cu denuntatorii ei din dosarul „Gala Bute”

La aproape trei saptamani de cand a solicitat acest lucru, Elena Udrea a obtinut, in sfarsit, mult doritele confruntari cu denuntatorii ei din dosarul „Gala Bute”.

Udrea a fost arestata preventiv in dosarul amintit, pentru trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Fostul ministru al Dezvoltarii a sustinut in repetate randuri ca este nevinovata si ca dosarul este fabricat doar pentru ca ea sa fie redusa la tacere. De asemenea, Udrea a afirmat ca dosarul se bazeaza numai pe denunturi facute de o serie de personaje care vor sa-si usureze viata in dosarele pe care le au la randul lor.

Fostul ministru al Dezvoltarii a solicitat in repetate randuri sa fie confruntata cu denuntatorii ei, insa procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au incuviintat abia miercuri dezvoltarea unor confruntari intre suspectii implicati in dosar.

Astfel ca, joi dimineata, Elena Udrea a fost dusa la sediul DNA Bucuresti, unde au ajuns si Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia si Adrian Gardean, patru dintre cei care au facut denunturi impotriva Elenei Udrea.

Primul personaj cu care Udrea a dat ochii a fost Ana Maria Topoliceanu. Cele doua s-au confruntat timp de aproape doua ore, Udrea urmand sa dea piept, in cursul zilei de astazi, si cu ceilalti trei denuntatori. Reprezentantii fostului ministru al Dezvoltarii spera ca aceste confruntari sa demonstreze nevinovatia Elenei Udrea si caracterul mincinos al denuntatorilor.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version