Cauta

Ele sunt cele mai scumpe virgine din lume! (FOTO)

In ziua de azi, cand fecioarele nu mai sunt deloc apreciate, tot mai multe fete s-au gandit sa valorifice vorba „e tot ce am mai scump”,  asa ca unele au avut „noroc” sa-si vanda virginitatea pe bani grei.

Cea care a deschis seria virginelor de vanzare a fost americanca Katie Kobblerson. In 2004, juna din Texas si-a scos la licitatie fecioria pe eBay, pentru suma de 100. 000 de dolari.

Tot in 2004, englezoaica Rosie Reid, o tanara de 18 de ani, si-a vandut trupul neprihanit unui barbat in varsta de 44 de ani, divortat,  inginer la o companie de telecomunicatii. Totul, pentru suma de 13.000 de dolari. Pentru tanara din Londra a fost prima noapte petrecuta cu un barbat, ea avand deja o relatie cu o lesbiana.

Graciela Yatako, un model in varsta de 18 ani din Peru, a vrut si ea sa-si vanda virginitatea, in 2005, deoarece trebuia sa plateasca tratamentul mamei sale si sa aiba grija de fratele mai mic.  Tanara primise o oferta de 1,5 milioane de dolari, insa in ultimul moment fata s-a razgandit si a refuzat.

Natalie Dylan, in varsta de 22 de ani, a primit, in 2008, o oferta de 3,7 milioane de dolari pentru o prima noapte de amor cu un barbat.

Romanca Alina Percea, in varsta de 18 ani, si-a scos la licitatie virginitatea in 2009, planuind ca din banii obtinuti sa-si plateasca studiile la universitate.  Licitatia a fost castigata de un barbat din Italia, care a virta 14. 000 de dolari si i-a achitat si biletul de avion tinerei, pana la Venetia. Inainte de a petrece noaptea cu italianul, romanca a facut doua controale ginecologice pentru a dovedi ca este virgina.

Raffaella Fico, modelul italian in varsta de 20 de ani, fosta iubita a fotbalistului Mario Balotelli, si-a vandut fecioria in 2009, ea cerand suma de 1,8 milioane pentru prima noapte de sex.

„Unigerl”, o studenta saraca din Noua Zeelanda, si-a vandut cu succes virginitatea, cu scopul de a-si plati studiile la universitate. Ea a obtinut mai mult decat visa, dupa cum afirma, adica 32. 000 de euro.

Ultima pe lista, Katarina Migliorini, o studenta din Brazilia, a obtinut in 2012, pentru prima noapte de sex, suma de 780. 000 de dolari, intr-o licitatie on-line.

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version