Cauta

Ecaterina Andronescu, unsa in locul lui Vanghelie la PSD Bucuresti

Victor Ponta va anuntat luni, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, inlaturarea lui Marian Vanghelie din fruntea organizatiei de Bucuresti si inlocuirea acestuia cu Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu care este noua sefa a pesedistilor bucuresteni

Mare amator de smecherii statutare, presedintele PSD va gasi cu siguranta un truc menit sa inchida gura social-democratilor bucuresteni, care ar putea cere organizarea unor alegeri ca la carte in filiala. Alegeri de care Ponta fuge ca de dracu’ , convins fiind de faptul ca Marian Vanghelie le-ar castiga detasat.

Solutie de avarie

Marian Vanghelie a acceptat sa puna capat tensiunilor de partid

Asa se face ca dupa multe luni in care a tot incercat, fara succes, sa impuna un nou lider in funtea filialei bucurestene, Victor Ponta a ales varianta de compromis: Ecaterina Andonescu. Motivele: este vicepresedintele cu cele mai multe voturi obtinute la congres,  va prinde mai bine la electoratul cu studii sperioare si, cel mai important, se va bucura de toata binecuvantarea lui Ion Iliescu. Pe langa motivele lui Ponta, unii dintre colegii Ecaterniei Andronescu, deloc incantati de „promovarea” politica a acesteia, si-au amintit rapid de o alta calitate a distinsei doamne si anume aceea de a plange la comada. Dincolo de talentele artistice despre care povestesc carcotasii de serviciu ai partidului, cert este ca  Andronescu nu a avut nicio sclipire de lider. Lucru recunoscut si de pesedisti care, desi sunt dispusi sa-l gireze pe Victor Ponta, continua sa sustina ca numirea Ecaterinei Andronescu la sefia PSD Bucuresti nu este o miscare tocmai inteleapta.

[poll id=”190″]

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version