Cauta

Dezvaluiri despre dezinformarea Bruxelles-ului pe „Filiera Macovei”

Este clar ca, in disputa pentru preluarea controlului Justitiei, Mona Pivniceru se afla deja in afara jocului. Iar cum nu a reusit nici macar sa tina in frau isteria de la CSM, cu atat mai greu ii era sa isi impuna punctul de vedere la Bruxelles.

S-a trecut la decredibilizarea Monicai Macovei in ochii liderilor CE

Ultima cearta pe care a avut-o Mona Pivniceru cu  secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day, i-a determinat pe liderii USL sa schimbe urgent strategia de imbunare a cancelariilor occidentale.

Norica Nicolai a inlocuit-o pe Mona Pivniceru (foto jos) la conducerea luptei pentru Justitie

Asa ca au desemnat un grup de lucru, coordonat de europarlamentarul Norica Nicolai, care a trecut la strangerea de probe pentru a se  demonstra concret dezinformarea consecventa a Bruxelles-ului, pe filiera Monicai Macovei.

Depasirea planului la arestari

Mona Pivniceru

Dupa cum sustin sursele noastre, deja au fost stranse mai multe memorii, depozitii si chiar plangeri penale depuse impotriva oamenilor lui Daniel Morar, cel despre care se afirma ca a alimentat-o din greu cu „munitie” pe Monica Macovei. Numai ca, de exemplu, unii vamesi se plang ca ei figurau deja ca fiind arestati in rapoartele inaintate Comisiei Europene, la vremea cand impotriva lor nu fusese declansata nicio procedura juridica. De altfel, in contraraportul care va fi prezentat tuturor parlamentarilor europeni, se va pune accent tocmai pe aceasta fuga dupa depasirea planului la arestari pentru coruptie. Iar in detrimentul unor anchete temeinice, procurorii anticoruptie sunt acuzati ca s-au grabit sa se impauneze in fata Europei cu dosare care erau inca departe de a fi finalizate, ceea ce a condus la retineri pe banda rulanta a suspectilor.

Vor colabora Serviciile?

Pentru a se demonstra cu probe suficiente si viabile pretinsa dezinformare a Consiliului Europei facuta de inalti magistrati prin intermediul Monicai Macovei, este vitala colaborarea serviciilor secrete. Care, cu siguranta, in ultimii ani au facut o monitorizare paralela a Justitiei. Acum, ramane de vazut daca structurile vor si „scapa” cateva documente compromitatoare. Oricum, alegerea Noricai Nicolai ca varf de lance al contraofensivei nu este deloc una intamplatoare, aceasta fiind recunoscuta pentru excelentele relatii personale pe care le are printre greii sistemului.

[poll id=”439″]

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version