Cauta

Deutsche Bank, trasa de urechi pentru un imprumut acordat lui Trump, dar girat de Moscova

Membri democrati ai Camerei Reprezentantilor din SUA au cerut informatii din partea Deutsche Bank despre eventuale conturi asociate presedintelui Donald Trump care ar avea legaturi cu Rusia.

Membri democrati ai Comisiei pentru Servicii Financiare din Camera Reprezentantilor i-au trimis o scrisoare directorului filialei din SUA a Deutsche Bank, John Cryan, in care cer informatii despre credite primite de Donald Trump pentru afacerile imobiliare si daca acestea au fost garantate de Administratia Rusiei. Congresmenii cer si informatii despre o schema financiara care a permis transferul din Rusia a zece miliarde de dolari. „Congresul inca este in intuneric in legatura cu imprumuturile acordate de compania Deutsche Bank presedintelui Trump, daca acestea au fost garantate de Administratia Rusiei sau au vreo legatura, oricare, cu Rusia”, se arata in scrisoarea trimisa Deutsche Bank. John Brennan, fost director al CIA, a declarat ca a fost preocupat de unele interactiuni intre membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump si oficiali rusi. John Brennan a fost audiat in Comisia pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, unul dintre organismele care ancheteaza ingerintele Rusiei in campania electorala din Statele Unite. Brennan  afost intrebat daca a descoperit vreodata dovezi directe despre legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si apropiati ai presedintelui Putin. „Au existat informatii ca serviciile ruse erau implicate direct in acest efort, cu scopul de a face unele persoane sa actioneze in numele lor, voluntar sau involuntar „, a raspuns John Brennan.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version