Cauta

Destainuirea Catalinei Ponor: Uneori ma simt mult mai apreciata de straini

Desi a ratat podiumul in finala la barna, iar comentariilepe marginea evolutiei sale din competitia pe care a incheiat-o pe locul 7 nu s-au lasa deloc asteptate, Catalina Ponor a ales sa-si spuna punctul de vedere prin intermediul unui lung mesaj pe care l-a postat pe o retea de socializare.

Traind deopotriva atat emotiile succesului, din postura de tripla campioana olimpica – aspect pe care l-a amintit in scrisaoarea adresata deopotriva celor care au sustinut-o si celor care au criticat-o in aceste zile – Ponor a ales sa isi spuna punctul de vedere dupa ziua de 15 august, in care s-a desfasurat finala la barna, castigata – surpriza!- de o sportiva din Olanda. „15 august…A fost o zi extrem de grea si tensionata pentru mine … De ce ? Credeti ca mie mi’a fost usor sau imi este usor? Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte”, a marturisit Catalina inca din debutul mesajului postat pe maguna sa de Facebook.

Nu renunta la olimpiade

Printre alte aspecte asupra carora s-a oprit s-a numarat si cel al sustinerii pe care a simtit-o din partea unor compatrioti: „Uneori ma simt mult mai apreciata de straini, de oameni care nu au o picatura de sange de roman in vene, dar care plang pentru mine, odata cu mine si care si’au dorit mai mult decat multi romani ca eu sa pot sa fac un rezultat si la aceasta olimpiada dar, ” pardon de expresie „, multi au aruncat cu pietre cand au aflat ca voi concura pentru Romania la a 3 a mea olimpiada, pardon din nou , a3a olimpiada, sa o mai zic o data !!!!”.

In final, constanteanca in varsta de 29 de ani a facut public faptul ca nu are de gand sa renunte la gimnastica, drept urmare e foarte posibil sa concureze si la urmatoarea Olimpiada. „Cu toate astea spuse, va multumesc ca mi’ati citit aceasta scrisoare si cu mana pe inima va spun ca nu renunt si tot ce s-a intamplat pana acum ma face sa ma gandesc serios la Tokyo 2020

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version