Cauta

Descoperire incredibilă! Tânără găsită ascunsă într-o geantă, la PTF Curtici. Unde ar fi vrut să ajungă

foto cu caracter ilustrativ/sursa: Facebook - Poliţia de Frontieră Română

Descoperire mai puțin obișnuită la vamă, într-un tren care circula din București spre Budapesta.

O femeie în vârstă de 20 de ani a fost găsită ascunsă într-o geantă, la Vama Curtici. Geanta se afla în trenul București Nord – Budapesta.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat o femeie din Siria care a încercat să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, ascunsă în bagajul fratelui ei, cetățean german”, a anunțat luni, 5 februarie, Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

Bărbatul avea asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă

Descoperirea a fost făcută recent, și anume la primele ore ale zilei de duminică. Un control pe care l-au făcut polițiștii de frontieră au scos la iveală situația de-a dreptul incredibilă. În interiorul unei genți „voluminoase” s-a descoperit că stătea pitită o tânără. După ce a fost găsită femeia, oamenii legii au făcut verificări, stabilind că tânăra și bărbatul – intrat și el în vizorul polițiștilor – sunt frați.

Polițiștii de frontieră au aflat și o primă posibilă explicație pentru această metodă la care au recurs cei doi – femeia ar fi vrut să ajungă la familia sa, aflată într-un stat din Europa. „În data de 04.02.2024, în jurul orei 05:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o persoană de sex feminin.

Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați. De asemenea, au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei”, se mai precizează în comunicatul Poliției de Frontieră.

În cazul de față se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, „la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun” – au mai transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Mercedes recunoaște: mașinile electrice nu-i măresc profitul
  • Exit mobile version