Cauta

Cristian Cioaca in instanta: Sunt VINOVAT!

Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, s-a prezentat, marti, la Tribunalul Arges, pentru un nou termen al procesului. Fostul politist a declarat ca este vinovat, insa nu pentru uciderea avocatei ci pentru faptul ca s-a insurat cu ea.

Cioaca a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Colibasi – unde se afla in detentie, la Tribunalul Arges, unde a avut loc un nou termen al procesului in care este judecat pentru omor calificat si profanare de morminte, scrie realitatea.net.

Maria Vasii, avocata apararii, a solicitat retrimiterea cauzei catre procurori, spunand ca dosarul reprezinta o „mare eroare judiciara”.

„Solicitam recuzarea judecatorului, considerand ca rechizitoriul este incorect intocmit, cu lacune. Judecatorul a validat rechizitoriul intocmit de procurori, considerandu-l corespunzator. Cazul lui Cristian Cioaca este o copie la indigo a cazului Anca, o mare eroare judiciara. Am prezentat in sustinerea cererii 22 de motive, printre care incalcarea dreptului la aparare, faptul ca instanta a fost ilegal sesizata sau lipsa unor probe de la dosar”, a declarat avocata lui Cioaca, in sala de judecata.

Cererile au fost, insa, respinse de magistrati, fostul politist fiind apoi intrebat daca vrea sa dea vreo declaratie. Cioaca a precizat ca nu beneficiaza de un proces corect. „Nu sunt vinovat de crima, ci de faptul ca m-am casatorit cu ea. Nu consider ca beneficiez de un proces corect”, le-a spus acuzatul magistratilor.

Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 30 aprilie, urmand sa se decida asupra prelungirii termenului de arestare preventiva a inculpatului Cristian Cioaca.

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version