Cauta

De Paste, SRI sacrifica un „baiat destept”!

Desi ultimul raport intocmit de expertii europeni cu privire la progresele Justitiei din Romania a fost cel mai ingaduitor de pana acum, autoritatile de la Bucuresti au fost anuntate ca inca mai lipseste ceva.

„Victima” se afla pe o lista cu principalele cinci nume de afaceristi din domeniu

Condamnarea pe ultima suta de metri a lui Adrian Nastase nu a fost suficienta. Iar reprezentantul FMI a pus degetul pe rana, Jeffrey Franks avertizand fatis sa se stopeze combinatiile de miliarde de euro derulate de „baietii destepti” din energie.

In doi pasi

SRI-ul lui George Maior trebuie sa scape tara de un miliardar din energie

Presiunile de afara nu au ramas fara ecou, asa ca, dupa informatiile intrate in posesia noastra, in preajma Sarbatorilor Pascale va fi sacrificat primul „baiat destept”.

Jeffrey Franks vrea musai capul unui baiat destept

Iar cum misiunea este una vitala pentru intarirea credibilitatii tarii noastre, ea a fost preluata din mers de catre Serviciul Roman de Informatii. Oamenii lui Maior le vor pune pe tava procurorilor anticoruptie tot materialul probator de care au nevoie pentru incatusarea, fie si doar cateva zile, a unuia dintre miliardarii care au facut averi fabuloase din contractele avantajoase cu statul. Sursele noastre sustin ca s-a stabilit deja si stratagema prin care victima sa pice in plasa de paianjen intinsa de anchetatori, fara ca zbaterile relationale ale acesteia sa o poata salva. Cel putin pana cand cancelariile occidentale si poporul roman deopotriva vor lua act de noua victorie anticoruptie. Astfel, se va retine mai intai un director cu greutate al uneia dintre deconcentratele implicate in aceste afaceri, care, la randul sau, va face marturisiri complete.  Pe cine va pica „magareata” autodenuntului? „Tinta” este deja aleasa, de pe o lista pe care figureaza, la deruta, cinci nume. Cei vizati deja tremura si incearca sa-si scape pielea, dar este clar ca trebuie musai un baiat cat mai „destept”, pentru  indeplinirea scopului propus.

Cine crezi ca este „baiatul destept” din energie care va fi sacrificat de SRI pe altarul luptei anticoruptie?

Cititi mai mult: https://www.national.ro/?p=127484#ixzz1luwdN7p7
national.ro

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version