Cauta

Dar pana cand atata #rezist in fata legii?!

Adeptii miscarii #rezist au lovit si in weekend: s-au razbunat pe poarta garajului deputatului Florin Iordache. Inaltator demers – sa arunci papuci in curtea unui parlamentar, sa scrijelesti mascari la resedinta unui politician, fix ce lipsea Romaniei. Oare cat de retardat sa fii incat sub protectia lunii sa te furisezi #noaptecahotii ca sa lipesti stickere pe gardul lui Iordache? Ce tara a ajuns Romania, de inaltii demnitari nu mai sunt in siguranta nici macar in propria lor casa! Hartuim si rezistam, nimeni nu ne face nimic, se incurajeaza leprele astea.

Romania a ajuns terenul de antrenament al propagandistilor

Si, zau de n-au dreptate? Unde s-a mai pomenit ca deputatii, senatorii, magistratii CCR sa fie balacariti pe strada, la birou, acasa, urmariti prin magazine, mall-uri si aeroporturi, agasati verbal si fizic? Unde, doamna ministru Dan? In SUA, daca un judecator al Curtii Constitutionale avea parte de asemenea tratament, toti membrii #rezist dimpreuna cu rudele pana la gradul III luau masa de Craciun intr-un restaurant cu circuit inchis, dar inchis bine de tot!

Florin Iordache, ultimul client

Ca merita sau nu oprobriul public, asta-i cu totul si cu totul alta discutie, refularile nu au ce cauta intr-o societate ale carei valori sunt decenta, justitia si dreptatea. O fi Florin Iordache un politician cum Romania nu merita, mai cu seama in acest 2018 al celebrarii centenarului Marii Uniri, perfect de acord, dar cum ramane cu asmutirea unor lepre in viata privata a omului Iordache? Sa mergi acasa la un politician, sa-l urmaresti pe strada, sa-i invadezi spatiul personal, sa-i violezi intimitatea, asta deja tine de evenimentele din 1907. Asta vor #rezistentii? Asta urmaresc „cainii” lui Soros?

„Protest #rezist la locuinta lui Iordache (…) ca reactie la semnele pe care deputatul le-a aratat in plenul Parlamentului”, scrie digi24.ro. Zau? Protest? Daca asa ceva se intampla la locuinta lui Barna de la USR sau acasa la Monica Macovei cum ati fi relatat? Daca-i #rezist, orice protest are legitimatate?

Malin Bot si Marin Ceausescu sunt doi haiduci ai Facebook-ului. Pozeaza in avocatii poporului oprimat de „ciuma rosie”, dar n-am vazut niciun profesor sau medic sa le imbratiseze comportamentul. In schimb, interogati de jurnalisti – ca politistii sunt la menopauza cand vine vorba de #rezist! -, au dat raspunsuri ca „el (n.n. – Iordache) ne-a aratat, noi vrem sa ii aratam mai multe”, „Ii dam papucii”. Care „ii dam”? Cine sunteti „noi”? Domnii Bot si Ceausescu, ei doi si atat? Pe la Filiasi si Murgeni nu s-a auzit #rezistentii astia, dincolo de munti altele sunt grijile in iarna asta, asa ca, inca o data, cine mama dracului sunt „noi?” Pe cine reprezinti, distinsule Bot? Ai vreun mandat sa actionezi in numele cuiva? E autentificat la notariat?

Presedintele CCR, fugarit pe strada pana in fata casei

Adeptii #rezist ragaie despre „ciuma rosie”, dar realitatea e ca adevarata molima care se imprastie peste Romania e hartuirea practicata de liderii #rezist. Hartuire careia i-au cazut victima Valer Dorneanu, presedintele CCR, sau Tudorel Toader, ministrul Justitiei. Auzi, un sef la CCR si un ministru al Justitiei! Doamne! Bai, #rezistentilor, de ce nu-l intrebati pe idolul vostru Mihail Sora ce v-ar fi facut fosta lui sefa, Ana Pauker, daca indrazneati s-o hartuiti in felul asta! Sunt convins ca „Maita” cel neprihanit are ce povesti, a facut, pardon, executat, offf, vazut/ auzit multe la viata lui.

Ati dus pancartele #rezist si-n Parlamentul European. Ce urmeaza acum? Sa stampilati Luna? In tot acest timp, v-ati achitat restantele la intretinere? CASS-ul e la zi? Ca m-am saturat sa platesc spitalizarea putorilor din impozitele mele.

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version