Cauta

Crima infioratoare in Sectorul 3: Barbat batut, talharit si spanzurat

Apartamentul barbatului gasit spanzurat si batut intr-un apartament din sectorul 3 Bucuresti era ravasit. Anchetatorii au reluat, miercuri dimineata, cercetarile la fata locului, in incercarea de a gasi indicii care sa-i conduca la identificarea eventualilor agresori. Ei banuiesc ca asasinii au si talharit victima.

Un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani ar fi fost ucis in apartamentul sau din Sectorul 3 al Capitalei in urma cu doua zile, cadavrul sau fiind gasit marti dupa-amiaza in locuinta ravasita, informeaza Mediafax.

Autoritatile au fost sesizate, marti dupa-amiaza, ca un barbat a fost gasit mort in apartamentul sau din strada Alexandru Vlahuta, in Sectorul 3 al Capitalei, potrivit Politiei Capitalei. La fata locului au mers un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, ofiteri ai Serviciului Omoruri si Criminalistic din Politia Capitalei si un medic legist.

Barbatul, in varsta de 49 de ani, a fost gasit in sufragerie, spanzurat si avand urme de violenta pe tot corpul. Potrivit medicului legist, el ar fi murit cu o zi inainte sa fie gasit. De asemenea, apartamentul victimei era ravasit, anchetatorii suspectand ca autorii crimei l-au si talharit pe barbat.

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei, care va stabili daca barbatul a murit din cauza loviturilor sau prin spanzurare. Din cauza conditiilor improprii, cercetarea la fata locului a fost intrerupta marti seara si reluata miercuri dimineata.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, pentru omor deosebit de grav si talharie.

 

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version