Cauta

Constanta: Porturile, redeschise. Traficul feroviar, fara probleme deosebite

Datorita imbunatatirii conditiilor meteo, porturile constantene au fost redeschise, exceptie facand portul Constanta Sud – fluvial. De asemenea, au fost reluate zborurile pe Aeroportul International „Mihail Kogalniceanu”, inchis traficului vineri, din cauza vremii nefavorabile. Transportul feroviar pe raza judetului Constanta se desfasoara in conditii de iarna, dar fara probleme deosebite.

(foto: stilfm.com)

Potrivit reprezentantilor Capitaniei Zonale Constanta, datorita imbunatatirii conditiilor meteorologice, manevrele navelor de plecare si sosire in portul Constanta Nord au fost reluate vineri noapte, in timp ce porturile Midia si Mangalia au fost redeschise sambata dimineata, informeaza Mediafax.

Ramane in continuare inchis portul Constanta Sud – fluvial, precum si traficul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunare – Marea Neagra. Totodata, reprezentantii Capitaniei Zonale Constanta au anuntat ca navigatia pe Canalul Dunare – Marea Neagra se desfasoara restrictionat pentru convoaiele cu barje goale.

Manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile constantene fusesera suspendate de miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului extrem de puternic, care a atins si depasit viteze de 90 km/h, si a vizibilitatii scazute, in conditii de viscol.

Aeroportul International „Mihail Kogalniceanu”, deschis traficului

De asemenea, autoritatile locale au anuntat ca si Aeroportul International „Mihail Kogalniceanu” este deschis traficului aerian, dupa ce fusese inchis vineri, tot din cauza vremii nefavorabile.

Circulatia feroviara se desfasoara fara „probleme deosebite”

Drumurile nationale din judetul Constanta sunt inchise pana cand vor fi deszapezite, cu exceptia DN 3 Constanta – Murfatlar si DN 22C Murfatlar – Cernavoda, pe care pot circula masinile cu masa maxima autorizata mai mica de 3,5 tone.

De asemenea, reprezentantii CFR – Sucursala Constanta au anuntat ca transportul feroviar pe raza judetului Constanta se desfasoara in conditii de iarna, dar fara probleme deosebite.

Ultimele stiri

  • Burduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”: „Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ”
  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Cinci muncitori au murit în Sicilia, într-o stație de epurare – VIDEO
  • Exit mobile version