Cauta

Cocktail pentru Jubileul Elisabetei a II-a

E cunoscut apetitul britanicilor pentru bauturile fine. Insa se pare ca atunci cand isi omagiaza monarhul ei sunt dispusi sa intreaca orice limita. Asa a aparut cocktail-ul de 10.000 de lire sterline.

Zmeura, esenta de trandafiri, sampanie scumpa si un diamant – iata secretul cocktailului creat in onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

In onoarea celor sase decenii de domnie ale Elisabetei, regele cognacurilor, Louis XIII, a anuntat debutul unei colaborari extravagante cu hotelul Four Seasons Park Lane din Londra.

Mai exact, colaborarea consta in faptul ca la barul de aici este disponibil pana la 30 iunie unul dintre cele mai scumpe cocktailuri, denumit Diamond Jubilee Fizz, cu accente de zmeura si trandafir, avand intre ingrediente mult apreciata sampanie Louis Roederer.

urpriza de final? Un diamant pe care il veti culege dupa ultima inghititura de pe fundul paharului.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version