Cauta

Cine are interesul sa-l distruga pe DOCTORUL Burnei

Daca pana acum mass-media (ziare, televiziuni) il lauda pe doctorul Burnei si vorbea in termenii cei mai laudativi despre operatiile in premiera si reusitele acestuia, fiind prezentat ca o somitate in domeniu, iata ca aceeasi presa a schimbat foaia. Dr. Menghele, incompetent, profitor, etc., jignirile si denigrarea mergand foarte departe. Oare cand l-au prezentat corect pe dr. Burnei, atunci sau acum?!?!?! Cine are interesul sa-l distruga pe DOCTORUL Burnei?

Aduceti-va putin aminte, jurnalisti „specialisti” in toate si in nimic,  fara memorie si fara cunostinte medicale, cand ati scris de dr. Burnei ca i s-a oferit un post de sef de sectie la un faimos spital din Anglia, unde medicul, de care romanii erau atat de mandri, urma sa fie platit cu un salariu fabulos pentru scufitele voastre inguste, ceva de ordinul a 60.000 de lire sterline! Si dr. Burnei ce a facut? A refuzat frumos si a ramas acolo unde-i era inima: in Romania. Pentru copiii vostri! Iar acum se trezesc cativa denuntatori marsavi sa-si bata joc de viata si cariera unui medic de exceptie!

Suntem obligati sa spunem lucrurilor pe nume: redactia ziarului nostru primeste zilnic zeci de mesaje pro Burnei si cu exemple de necontestat. O familie din Prahova ne-a relatat cazul fetitei lor. S-a nascut cu o grava problema a picioarelor, iar aceasta copila era sortita scaunului cu rotile pentru tot restul vietii.  Dupa o operatie facuta de un doctor foarte renumit, de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Macelarise la propriu picioarele fetitei. Din auzite, au ajuns la doctorul Burnei, care a preluat fetita si acum copila are 17 ani si merge la scoala pe picioarele ei. Cum numiti asta? Vrajeala sau ce? Cazurile pacientilor cu oase de sticla vi le amintiti? Atunci a fost numit eroul Romaniei, „metoda Burnei” fiind numarul 1 in lume in tratarea nemiloasei afectiuni. Ce s-a intamplat de atunci si pana acum? Si-a uitat doctorul meseria? A devenit peste noapte din erou macelar?

Specialistii lui peste prajit ar trebui sa stie ca in medicina estetitica se iau fragmente de oase si de la morti si de la vaci sau porci si se pun in diferite locuri – urechi, nas etc., unde are nevoie omul! Asta apropo de faptul ca ati facut atata caz si ati scris despre fragmentele gasite la dr. Burnei…

V-ati gandit ca poate problemele acum hulitului doctor Burnei si denunturile vin din partea unor persoane invidioase sau cu interese ascunse care s-au folosit de niste oameni saraci la suflet si mici la cap si l-au denuntat? Cine are acest marsav interes sa distruga o viata, o cariera, dedicata copiilor condamnati inca din frageda pruncie la scaunul cu rotile? Cine ii salveaza acum pe amaratii care in aceste zile erau programati la operatie? Cine e in spatele acestei anchete? Incercati sa raspundeti la aceste intrebari. Ce ati face daca ati avea in familie pe cineva care sa nu aiba nicio sansa de la Dumnezeu sa mearga si singura voastra speranta ar fi dr. Burnei? Dar cui serveste acum un chirurg cu mainile incatusate? Rugati-va!

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version