AcasăNewsCe salariu are soția președintelui. Câștigă mai bine din chirii, decât la...

Ce salariu are soția președintelui. Câștigă mai bine din chirii, decât la catedră

Carmen IohannisCe salariu are soția președintelui. Câștigă mai bine din chirii, decât la catedră

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este profesor de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Deși este cadru didactic, aceasta nu a participat la greva profesorilor, care a debutat pe 22 mai.

Carmen Iohannis câștigă 3.440 lei pe lună ca profesor de engleză

Carmen Iohannis încasează lunar, ca dascăl, 3.440 de lei. Însă, conform declarației de avere depusă de președintele Klaus Iohannis, aceasta câștigă mult mai bine din chirii. În declarația de avere se precizează că ea a obținut 3.699 de lei pe lună din chirii (44.389 de lei în total).

Klaus Iohannis atacă dur profesorii. Președintele susține că Guvernul le-a dat profesorilor tot ce-au cerut, referindu-se la ultima ofertă salarială făcută de executiv, pe care cadrele didactice au respins-o.

Întrebat ce salariu consideră el că ar trebui să aibă un cadru didactic, astfel încât să fie mulţumit, preşedintele României răspunde: „Sunt exact salariile care au fost discutate şi promise că vor exista în noua lege a salarizării unice.”

Guvernul a dat ordonanţa de urgenţă care majorează veniturile din Educaţie. Un profesor debutant va câştiga aproape 3.000 de lei pe lună, în mână. Un cadru didactic cu vechime medie va fi plătit cu peste 3.300 de lei, iar unul cu peste 25 de ani de experienţă va primi 4.700 de lei. La aceste sume se adaugă bonusuri. Măririle de salariu variază între 18 şi 24 la sută, în vreme ce ultima revendicare a profesorilor era o majorare cu 25 de procente.

author avatar
Andreea Vlad
696 afisari

12 COMENTARII

  1. Oh…ravasitoarea care a impins o fetita, pentru ca sa se poata poza, moț cocoț, intre doi presedinti, la Sibiu!

  2. MINCIUNI CA INCASEAZA DOAR 3440…DOAR DACA NU ESTE TITULARA SI DOAR PANA IN 10 ANI LA CATEDRA…CU DEF-UL…LA VARSTA EI DE HOASCA PREZIDENTIALA ARE CEL PUTIN 5000…5500 RON IN MANA…II ADUCE ROBOTULUI POPONAR WERNER CEL 1000 DE EURO IN CASA…BINEINTELES CA BANI ASTIA SUNT DOAR BANI DE O CAFEA SI O TIGARA..LA CAT A FURAT WERNER CA PRIMAR SI BULIBASA DE COTROCENI…MILIARDE..CA SI BASESCU..ETC…

  3. urata e frate, chiar hidoasa, doi mutanti-EA SI ….SOTUL-, doua papusi din filmele horror…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger