Cauta

Ce-o fi aia, Cartianu?

Pro TV

Un minor imbibat cu alcool si fara permis de conducere a ciocnit mai multe masini pe Calea Victoriei. Dupa care a sters-o de la fata locului. Nimic nou. Doar ca micul ticalos se trage direct din os de consilier PDL. Aici se opreste furnizarea de date sensibile. Pro TV nu stie cum se numeste, nici cine este tatal si nici unde presteaza acesta politica. In acelasi timp, posturile concurente spuneau cine este beizadeaua: Alexandru Bibu, fiu de consilier PDL de Tulcea cu afaceri locale grele. De ce s-a nimerit asa? Simplu: pentru ca Pro Tv nu a sarit niciodata la gatul Puterii si la oamenii ei. De ce ar fi facut-o tocmai acum?

Libertatea

Oana si Botezatu se iubesc in secret, iar taina a fost incredintata tabloidului de cineva din anturajul lor. Altfel spus, Zavo si Bote se iubeau in secret. Tania Budi, Violeta Babliuc, Vanda Vlasov, Dana Opsitaru, „Kelly” din America, pe care nu a vazut-o nimeni, Valeria Marini si una „Burlacita” l-au lasat toate. Oare de ce? Cineva spune ca stie si el, ar fi o meteahna mai veche.

Adevarul

Grigore Cartianu

Un ziar-carte, ca sa-i spun asa, caci se vand la pachet. Cartea se cauta si se vinde. Ziarul, nu. Nici macar cand de pe A1 si A2 te loveste in parbriz panoul cu reclama „Grigore Cartianu scrie la Adevarul!” Ce-o fi aia, Grigore Cartianu? Un plaivaz mai acatarii?

Evenimentul zilei

Dan Voiculescu

Ziarul basescian da la gioale candidului Dan Voiculescu, afirmand ca intemeietorul partidului care incape intr-un lift (asta o spun eu) e bantuit de fantoma unei afaceri cu terenuri pe malul lacului Baneasa. Ce grosolanie de presa! Pai, pe Voiculescu nu l-a premiat Sanepidul in fiecare dosar, ca era cu mainile curate?

Hronicar


Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version