AcasăNewsCaz șocant! A alunecat și a căzut în gol, după ce a...

Caz șocant! A alunecat și a căzut în gol, după ce a amenințat că se aruncă de la etaj

Caz șocant! A alunecat și a căzut în gol, după ce a amenințat că se aruncă de la etaj (sursa foto: expressdebanat.ro)

Un incident șocant, în urma căruia o femeie în vârstă de 22 de ani a ajuns de urgență în grija medicilor, s-a produs joi dimineață în Reșița.

Din motive necunoscute încă, tânăra a ajuns într-o situație extrem de riscantă. Din primele informații, aceasta ar fi amenințat că se aruncă de la etajul patru al unui bloc de locuințe din orașul Reșița.

După ce s-a dat alerta, situația a ajuns atât în atenția salvatorilor de la ISU Caraș-Severin, cât și a polițiștilor, care s-au îndreptat către blocul respectiv.

Primele informații de la ISU

O persoană ameninţa că se aruncă de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe. Detasamentul de Pompieri Reşiţa a deplasat un echipaj cu perna pneumatică şi o autospecială de intervenţie şi salvări de la înălţimi.

La faţa locului se afla şi un echipaj medical SAJ”, au transmis cei de la ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

Tânăra a alunecat de pe streașina blocului, căzând în gol

La un moment dat, tânăra a alunecat și a căzut în gol, de la o înălțime considerabilă. Aceasta a primit primul-ajutor de la echipaj medical, înainte de a fi dusă la spital. „Persoana a alunecat de pe streaşina blocului şi a căzut în gol, de la etajul 4.

Aceasta a căzut pe o zona verde şi prezintă semne vitale, dar este inconştientă. Echipajul SAJ îi acordă prim-ajutor pentru stabilizarea acesteia şi o transportă la spital (UPU)”, s-a mai precizat din direcția ISU Caraş-Severin.

Nu se știe deocamdată ce anume ar fi făcut-o pe tânără să amenințe că se aruncă în gol. Foarte probabil, oamenii legii vor stabili aceste aspecte în cadrul verificărilor pe care le fac în acest sens.

191 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger