AcasăSOCIALCaz cutremurător în Capitală! Un copilaș de trei ani a căzut de...

Caz cutremurător în Capitală! Un copilaș de trei ani a căzut de la etaj. A fost dus de urgență la spital

Caz cutremurător în Capitală! Un copilaș de trei ani a căzut de la etaj. A fost dus de urgență la spital (sursa foto: Facebook)

Salvatorii au fost alertați, la 112, despre producerea unui incident grav, în București. Totul s-a întâmplat miercuri, în sectorul 1.

Alerta s-a dat în jurul orei 13. S-a aflat că un copil în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Capitală. Incidentul a avut loc în cartierul Băneasa, potrivit Digi24.

Conform aceleiași surse, copilul a fost preluat conștient de echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului. A fost dus la spital, pentru a fi supus mai multor investigații medicale.

La fața locului au ajuns și polițiștii, pentru a face cercetările menite să stabilească exact în ce condiții s-a produs acest accident în urma căruia copilașul a ajuns în atenția cadrelor medicale.

Femeie atacată de câini, lângă digul Lacul Morii

Un alt incident grav s-a produs în Capitală, de această dată în cursul dimineții de miercuri. O femeie a fost dusă la spital, după ce a fost mușcată de câini. Animalele au atacat-o pe un câmp din apropierea digului Lacul Morii. Polițiștii au deschis o anchetă.

„La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei 09. 20, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii ,o femeie care a fost atacată de mai mulți câini. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, precum și echipaj de prim ajutor. Persoana a fost identificată și transportată la spital, prezentând mai multe plăgi mușcate.

A fost anunțată Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor. Sunt desfășurate activități de cercetare în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

Emil Boc a răbufnit, în direct, după câștigarea alegerilor: „Păi, bă fraierilor… Doamne, iartă-mă” – VIDEO

Primarul în funcție al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a obținut un nou mandat, în urma alegerilor din 9 iunie. Este al șaselea mandat câștigat...

Alertă de incendiu la Centrala de la Cernavodă. Pompierii, intervenție de urgență/ISU: „Situaţia este sub control”

Pompierii au intrat în alertă, marți, și au intervenit la Centrala Nuclear-Electrică de la Cernavodă. Totul, ca urmare a izbucnirii unui incendiu despre care...
proger