Cauta

„Brigada Artistica” a Jandarmeriei a mazgalit tablourile din patrimoniul national!

Nici macar sobrii magistrati de la Parchetul Militar, cea mai temuta instanta de judecata din Romania, nu isi pot stavili hohotele de ras la frunzarirea celui mai halucinant dosar in care sunt implicati ditamai sefii de Servicii si alte structuri speciale.

La Muzeul National de Istorie ar fi trebuit sa fie expuse tablourile “revopsite” de jandarmi

Si asta pentru ca, intr-adevar, acuzele par desprinse din cele mai reusite bancuri cu militieni. Catorva ofiteri care aveau in custodie tablouri de patrimoniu, le-a venit, Dumnezeu stie cum, nastrusnica idee de a le imbunatati valoarea artistica, ordonand repictarea lor. Si uite asa au ajuns sa fie anchetati nu doar pentru abuz si neglijenta in serviciu, dar si pentru o infractiune cu mult mai grava: distrugerea unor bunuri apartinand patrimoniului national!

„Baga-i moaca lui Tepes!”

Sefii jandarmilor au vrut si ei musai tablouri cu domnitorul Vlad Tepes

La momentul petrecerii incredibilului episod, protagonistii erau sefi  la o unitate a Jandarmeriei, care avea in custodie si mai multe opere de arta. Probabil excitati ca tocmai primisera si adaugirea oficiala de „Vlad Tepes” in titulatura brigazii, comandantii s-or fi gandit sa serbeze intr-un mod aparte acest eveniment. Asa ca au chemat un subofiter despre care stiau ca are oleaca de talent artistic si i-au ordonat sa mai inveseleasca tablourile care oricum stateau in praf pe acolo. „ Peste fata astuia, baga-i moaca lui  Tepes, ca e mai de-al nostru! ” i-ar fi ordonat comandantul pictorului amator, dupa cum a reiesit din prima pledoarie a acestuia. Si uite asa, mai multe tablouri au fost pur si simplu mazgalite, la comanda jandarmilor si spre disperarea expertilor Muzeului National de Istorie, atunci cand au descoperit barbaria artistica.

Membrii trupelor speciale ale Brigazii de Interventii “Vlad Tepes” se amuza si ei de boroboata

Intre timp, ofiterii din „Brigada Artistica”, dupa cum ii numeau cu hohote de ras colegii, au avansat in grade si functii, subofiterul picat in rolul „Acarului Paun” si-a schimbat de cateva ori declaratiile, iar dosarul buclucas zace inca prin sertarele procurorilor de la Parchetul Militar…

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version