Cauta

Borcea a trimis-o la produs pe Valentina

Magic Place Events Grant este cel mai nou si mai elegant ballroom din Capitala, inaugurat in vara aceasta, un loc care isi merita cu adevarat numele. Dar ce are ballroomul cu Pelinel? O sa cititi imediat.

Ei bine, Magic Place Events Grant organizeaza, la randul sau, mult-asteptatul Revelion. Pe langa bucatele de cinci stele pregatite de Chef-ul Florin Balan, petrecerea este presarata si cu importante vedete. Spre exemplu, showman-ul Pepe va incalzi atmosfera, sustinut indeaproape de vocea inegalabilei Monica Anghel, dar si a altor deosebiti invitati. Cu siguranta, cei ce vor participa la Revelionul Magic Place Events Grant vor avea parte de clipe memorabile. Si acum vine surpriza: Valentina Pelinel promoveaza evenimentul in social media si chiar organizeaza un concurs pe aceasta tema. De ce? Pai, sa vedeti cum vine treaba: Magic Place Events Grant este afacerea Mihaelei, prima nevasta a lui Cristi Borcea, si sefa haremului nesfarsit al fostului sef dinamovist. Care va sa zica, Cristi a trimis-o pe Valentina in campia muncii, s-o ajute, cat o putea ea, pe prima doamna Borcea. Spunem cat o putea, pentru ca habar n-avem ce talente ar putea-o sprijini la un asemenea eveniment monden. De fapt, singurul lucru pe care l-ar putea manevra dibaci ar putea fi numai microfonul, si ala poate sa fie de lemn, ca de cantat nu canta, de prezentat a prezentat numai carpe, cat de spus glume n-am mai auzit sa spuna de la aia proasta de i-a facut-o  lui Boureanu cand i-a pus coarne. Pe scurt, perele malaiete s-au terminat, huzurul s-a incheiat si fiecare cadana trebuie sa contribuie la bunastarea sultanatului. Vezi, Valentino, amanta-amanta, da’ branza tot e pe bani… Si sefa-i sefa pe vecie.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version