Cauta

Basescu: Macar Dan Voiculescu a fost cinstit

Traian Basescu i-a atacat pe oamenii politici din USL, acuzandu-i ca isi schimba optiunile politice in functie de interese. Conform presedintelui suspendat doar Dan Voiculescu este „cinstit” deoarece a recunoscut ca „nu il intereseaza altceva decat sa fure”.

Dan Voiculescu

Presedintele Traian Basescu i-a acuzat, marti, pe liderii politici din USL,  declarand despre acestia ca isi schimba preferintele politice in functie de interesele proprii.

„Dragnea are mari probleme cu legea, tata-socru, Hrebenciuc, au fost marii suporteri ai suspendarii. Aici discutam despre responsabilitatea unor oameni politic. Eu i-am dat lui Ponta mandatul asa ca i-am trimis semnalul de coabitare. Oamenii astia nu realizeaza responsabilitatea guvernarii. Ei si-au pus gheara pe justitie, printre ei fiind si Liviu Dragnea, care are probleme cu legea. Dragnea, cand era in PD, a venit la mine si mi-a zis, plangand: <<Tata cand a murit mi-a zis sa vin langa dumneavoastra>>”, a spus acesta in cadrul unei emisiuni a RTV.

Liderul tarii l-a laudat pe Dan Voiculescu, despre care a spus ca, spre deosebire de oamenii politici care isi ascund interese, acesta este „cinstit” deoarece a prezentat explicit pasii pe care doreste sa ii urmeze pentru a-l suspenda pe Traian Basescu.

„Macar Dan Voiculescu a fost cinstit. Spre deosebire de toti astia, macar este un adversar cinstit. A fost singurul care acum doua luni a spus <<asta e graficul de suspendare a presedintelui>>. A dat 60 de zile, s-a produs in 59. Mai mult respect am pentru el, care spune ca asta e interesul meu, decat pentru ceilalti care spun ca sunt pentru interesul national. El are interese personale: bani, influenta, sa-si salveze pielea de la puscarie. El spune ca nu ma intereseaza altceva decat sa fur in continuare de la stat si sa-mi apar pielea in fata justitiei. Mult mai cinstit decat astia care vor sa destabilizeze politic tara. Macar Voiculescu spune ca nu da doi bani pe interesul national”, a explicat presedintele suspendat.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version