Cauta

Aplicatii mobile pentru cure de slabire, sanatate, moda, coafuri si pilates

Fetele si femeile preocupate de un stil de viata sanatos, precum si de felul cum arata, cum se imbraca sau cum se pot mentine in forma au la dispozitie numeroase aplicatii mobile pentru cure de slabire, moda, coafuri si pilates.

Solutii. Aplicatiile mobile referitoare la sanatate si ingrijire personala sunt utile pentru femeile active

Conform celor mai recente studii in materie de aplicatii mobile, fetele si femeile utilizeaza cu preponderenta aplicatii de socializare si mesagerie, cele mai frecvent utilizate fiind Facebook, Skype si Viber. De asemenea, Google Hangouts castiga din ce in ce mai mult teren deoarece imbina mesageria online cu SMS-ul clasic. In consecinta, expertii ThePhoneGeeks ai EuroGsm  recomanda femeilor orientate catre tehnologie, utilizatoare de gadget-uri smart instalarea unor aplicatii referitoare la sanatate si silueta.

Stiluri comparate

Aplicatiile de moda si lifestyle sunt o alte solutii ce pot fi utilizate de reprezentantele sexului frumos. Un exemplu in acest sens este Fashion Freax Street Styles, o aplicatie in care femeile pot vizualiza stiluri de imbracaminte folosite de celelalte utilizatoare, pot posta propriile stiluri sau pot vota pozele deja existente. Pentru cele care isi doresc o sursa de inspiratie in alegerea coafurii sau a manichiurii, aplicatiile Hair Style Design si Nail Design le vin in ajutor cu o multime de sugestii.

Silueta inainte si dupa nastere

Doamnele preocupate de dieta si de aspectul fizic prefera sa aiba cat mai aproape un calculator personal de calorii, precum si un planificator pentru mesele din zi. Astfel, Lose It si Pilates se numara printre cele mai populare aplicatii, imbinand calculul de calorii asimilate intr-o zi si caloriile pierdute prin exercitii fizice si programe de antrenament. O alta aplicatie, ce include sfaturi si diete pentru scaderea in greutate, este How To Lose Weight, in timp ce aplicatia Lose Weight After Pregnancy prezinta diferite tipuri de antrenamente pentru ca proaspetele mamici sa ajunga rapid la greutatea de dinainte de sarcina. Adeptele unui stil de viata sanatos au la dispozitie aplicatiile Women’s Health Diary si Women’s Health App, prin care pot citi articole ce le ajuta sa aiba grija de sanatatea lor. In plus, aplicatiile din categoria sport le pot ajuta pe femei sa isi mentina corpul sanatos.

Smartphone in trend

Printre telefoanele recomandate femeilor de expertii ThePhoneGeeks pe platforma Android se numara Samsung Galaxy S4 Mini, HTC ONE Mini si LG G2, modele puternice si robuste, dar cu finisaje placute si dimensiuni medii, astfel incat acestea sa fie purtate cu usurinta in mana unei doamne. De pe platforma iOS, ei recomanda iPhone 5S, iar din gama Windows Phone, doamnele si domnisoarele pot alege Nokia Lumia 525, cu design elegant si o gama variata de culori, procesor puternic, ecran clar si o camera foto pe masura, sau Nokia Lumia 1320.

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version