Cauta

Antonescu, swinger politic

Dupa un an de mariaj, liberalul Crin Antonescu se pare ca s-a cam saturat de Victor Ponta si cauta acum noi aventuri politice.

Crin Antonescu nu vrea sa-i faca pe plac lui Victor Ponta si sa modifice statutul PNL

Presedintele PSD, Victor Ponta, este gata sa-si reinnoiasca juramintele cu Crin Antonescu pe 7 aprilie.  Mai mult, ca semn al fidelitatii sale, social-democratul vrea  sa introduca in statutul PSD interdictia de colaborare cu PDL. “Pe 7 aprilie, cand avem, toate cele trei partide, un congres extraordinar, la toate cele trei partide in statut se va trece o interdictie expresa de a colabora cu PDL. Atat”, a anuntat Ponta. Ideea nu-l incita insa si pe presedintele PNL, acesta dovedindu-se adeptul unor relatii deschise, moderne, cu mai multi parteneri. “PNL nu are nevoie de asa ceva. Opinia publica nu are dubii in aceasta privinta. Avem acest lucru trecut in documentul de constituire al USL, intr-o anumita forma, iar la congresele celor trei partide din 7 aprilie vom adopta noi documente politice ferme in aceasta privinta. Nu cred ca e nevoie ca in statut sa apara acest lucru”, a declarat Antonescu.

L-a vrajit Basescu

Asa cum era de asteptat, schimbarea de orientare a liderului liberal a fost pusa de pesedisti pe seama  ofertei de guvernare pe care Traian Basescu le-a facut-o, deunazi, penelistilor.  In context, interesanta este si intentia lui Antonescu de a racola noi formatiuni in ACD, alianta alcatuita doar din PNL si PC. “Aceasta Alianta de Centru Dreapta, componenta a USL, este nu doar reprezentanta unor idei, unor valori de dreapta, ci este cat se poate de interesata, de deschisa ca oameni de dreapta, formatiuni politice, daca ele exista, cu identitate autentica de centru-dreapta afirmata ca atare, sa vina alaturi de noi”. Asa a sunat invitatia presedintelui PNL, invitatie care le-a picat foarte prost pesedistilor, lasati din nou de caruta.

[poll id=”220″]

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version