Cauta

Antonescu, atac la seful SIE: Melescanu a dormit in post!

Cat timp se gandeste Curtea Constitutionala, interimarul Crin Antonescu si-a reluat meciul cu Teodor Melescanu, liberalul pe care Traian Basescu l-a facut sef la SIE.

ACUZATIE. Crin Antonescu crede ca seful SIE nu a protejat cum s-ar fi cuvenit imaginea tarii

Liderul PNL Crin Antonescu nu a mai avut ochi sa-l vada pe Melescanu, dupa ce acesta a acceptat oferta lui Basescu. Ce-i drept, nici inainte nu se putea vorbi de vreo mare prietenie intre cei doi, Melescanu mai avand obiceiul de a critica fin modul discretionar in care Antonescu a inteles sa carmuiasca PNL-ul. Cert este ca intelegerea cu Basescu a facut sa dea pe dinafara paharul rabdarii lui Antonescu, care a cerut excluderea fostului senator PNL din partid, la scurta vreme dupa ce acesta din urma a luat SIE in primire. Delegatia Permanenta i-a facut pe plac, chiar daca Melescanu se autosuspendase deja din partid. Din pacate pentru seful Serviciului de Informatii Externe, soarta l-a adus din nou la mana lui Antonescu, care intre timp a devenit presedinte interimar. Calitate in care a sarit la gatul SIE, criticand institutia pentru ca nu a fost in stare sa contracareze distrugerea imaginii Romaniei, facuta printr-o ”actiune evident organizata, coordonata, finantata”.

SIE nu a vegheat suficient asupra imaginii Romaniei

GHINIONIST . Criticat de Antonescu pentru ca a acceptat postul de director al SIE,Teodor Melescanu a reajuns la mana fostului sau sef de partid

Totul a pornit de la deteriorarea imaginii externe a tarii noastre, in contextul suspendarii lui Traian Basescu. ”Cum se intampla? De ce exista aceasta vulnerabilitate din partea acestei tari din UE, o tara in legatura cu regimul politic al careia nu existau dubii? Cum se poate ca imaginea unei tari sa fie atat de vulnerabila incat in doua saptamani, pe toate continentele, pe toate marile jurnale ale lumii, aproape toate marile jurnale care se ocupa de politica,si in multe cancelarii, sa izbucneasca asa ceva?”, s-a mirat public presedintele interimar. Care insinueaza ca Serviciul de Informatii Externe (condus de ”amicul” Melescanu) nu si-ar fi facut treaba: ”Sa vedem ce se intampla – ca ma intrebati de un anumit serviciu (SIE, n.r.) – trebuie sa intelegem totusi mecanismul prin care imaginea unei tari a fost distrusa in doua saptamani intr-o actiune evident organizata, coordonata, finantata”. Intrebat daca a fost intr-adevar vorba despre o actiune ostila, declansata cu bunastiinta impotriva Romaniei, Antonescu a insistat: ”Asa pare. O spun pentru ca vad”. n

Ori leu devalorizat, ori miscari de strada

Crin Antonescu sustine ca romanii aveau de ales intre devalorizarea leului ca urmare a referendumului sau violente de strada in toamna. ”Si celor care azi pun in carca unui procedeu democratic – referendumul – devalorizarea leului, acelora le spun: care ar fi fost valoarea leului daca, Doamne fereste!, in toamna asistam la reizbucnirea unor tensiuni sociale cu alta intensitate, cu alta violenta decat au fost ele in ianuarie?”.

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version