AcasăNewsAndreea Esca, rochie la fel cu alta femeie la deschiderea Valentino! FOTO

Andreea Esca, rochie la fel cu alta femeie la deschiderea Valentino! FOTO

Unul din cele mai delicate momente ale deschiderii Valentino s-a derulat atunci cand Andreea Esca a dat nas in nas cu o alta persoana care purta o rochie a designerului italian, identica cu cea a vedetei ProTV.

Lume de cea mai buna calitate la deschiderea cu staif a primului magazin Valentino din Romania, eveniment la care au luat parte toate vedetele feminine ale momentului. O situatie usor jenanta s-a petrecut la un moment dat, cand poate una dintre cele mai impresionante prezente ale serii, Andreea Esca, a intalnit la doar cativa pasi distanta o alta femeie imbracata la fel ca vedeta ProTV, cu o rochie marca Valentino. Misterul a fost elucidat abia dupa cateva clipe stanjenitoare, cand am aflat ca domnisoara in cauza se numeste Aurelia Merlo si este una din reprezentantele Valentino Romania.

Valentino, in Romania

Unul din brandurile de lux ale lumii, Valentino, a deschis, joi seara, primul magazin din Romania in galeria comerciala The Grand Avenue, situata la parterul complexului The Grand, care cuprinde si hotelul JW Marriott.

Magazinul, realizat in stilul clasic Valentino, aranjat cu foarte mult bun-gust si absolut neopulent are o suprafata de 250 de metri patrati, intre care poate fi gasita si o incaparere dedicata exclusiv gentilor si incaltamintei de superlux, confectionata din materiale de cea mai buna calitate si un design menit sa atraga toate privirile.

Vezi ce au purtat Raicu, Cosoi, Carmen Bruma sau alte vedete la deschiderea Valentino! FOTO

In plus, Valentino are cel mai mare magazin dintre cele aflate la parterul hotelului JW Marriott, unde se mai afla si alte branduri celebre ca Louis Vuitton, Stefanel, Mihai Albu, Galt Orologerie Elvetiana sau Rolex.

Casa de moda Valentino detine peste 700 de magazine monobrand in 85 de tari in care se pot achizitiona adevarate obiecte de arta sub forma de haine, incaltaminte, genti, alte accesorii si parfumuri de lux. Pretul unei genti Valentino incepe de la 650 de euro si poate ajunge la 2.700, in timp ce o rochie se apropie de 3.980 de euro, iar o pereche de pantofi costa intre 400 si 1.700 de euro.[nggallery id=194]

author avatar
Ciprian Purice
2.648 afisari

1 COMENTARIU

  1. Norocul lui Esca ca si cealalta este la fel de mica si indesata ca si ea, deci au fost amandoua visul urat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger